Resident Evil Village alınır mı?

@beyaz kedi, bunlara korku oyunu denmesinin sebebi de jumpscare olması. Outlast'ta aynı. Bunları korku oyunu yapan bu.

7 korku oyunu. Village değil, mekan farkları bunu zaten belli ediyor yeteri kadar.

7 de korku değil hele hele ilerleyen kısımlarında hiç korku değil kalıbımı basarım.

Elimde pompalı var önüme geleni vuruyorum oyunun yarım saatinden sonrası zaten kendiliğinden kopuyor.

7'nin son tuz madeni sonrasının korku türünden uzaklaştığına katılırım ama oyun korku yani. Girişi ve evin baskınlığı veriyor korkusunu. RE serisindeki tek korku oyunu da o zaten.

7'nin son tuz madeni sonrasının korku türünden uzaklaştığına katılırım ama oyun korku yani. Girişi ve evin baskınlığı veriyor korkusunu. Re serisindeki tek korku oyunu da o zaten.

Değil bak 7'yi ben de severim ama seri de 1 gibi mermi mühimmatını bile zor bulabileceğin bir oyun varken 7 de benim için korku değildir 4 remake de 2 remake de(her ne kadar hayatta kalmayı yansıttığı halde) değildir seri korkudan değil aksiyondan kazanıyor.

Korkuyu neye göre kıyaslıyorsun ki? Ben serideki tek korku oyunu olduğunu düşünüyorum. RE4 remake korkunç mu? 30 saat oynadım 1 saniye bile korkmamışımdır. RE2 remake korkunç mu? 15 saat oynadım 1 saniye bile korkmadım. Village korkunç mu? DLC bile oynadım 15 saat yine korkmadım. 5-6 falan bunlar hak getire zaten yanden yemiş Call of Duty.

Açıkçası bu seriye bakılınca 7 basbaya korku diyorum ben.

Korkuyu neye göre kıyaslıyorsun ki? Ben serideki tek korku oyunu olduğunu düşünüyorum. RE4 remake korkunç mu? 30 saat oynadım 1 saniye bile korkmamışımdır. RE2 remake korkunç mu? 15 saat oynadım 1 saniye bile korkmadım. Village korkunç mu? DLC bile oynadım 15 saat yine korkmadım. 5-6 falan bunlar hak getire zaten yanden yemiş Call of Duty.

Açıkçası bu seriye bakılınca 7 basbaya korku diyorum ben.

Ben de değil diyorum 2 3 jumpscare için korku olmaz o oyun ben silah tutuyorsam o oyun korku değildir.

Ben silah tutuyum pompalı buluyum zaten mermi bol

Bilmediğim bir şey bana saldırsın korku mu oluyor bu.

Ben çıktığı dönem oynadığımda etkilemişti beni. Belki de 6 gibi bir faciadan sonra oynadığım için öyle gelmiştir. (6.oyunu severim, hikayesi güzeldir de zombilerle çatışma oyunu gibi bir şey.) İlk saatleri korku oyunu hissine sokmuştu. Ortalara doğru puzzle çözme, sonlara doğru yine çatışmaya döndüğüne katılırım. Girişi etkileyici yine de.

Ben çıktığı dönem oynadığımda etkilemişti beni. Belki de 6 gibi bir faciadan sonra oynadığım için öyle gelmiştir. (6.oyunu severim, hikayesi güzeldir de zombilerle çatışma oyunu gibi bir şey.) İlk saatleri korku oyunu hissine sokmuştu. Ortalara doğru puzzle çözme, sonlara doğru yine çatışmaya döndüğüne katılırım. Girişi etkileyici yine de.

Ya Capcom'un huyu böyle bir yerden sonra geri aksiyonu koyuyolar maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı