Oirijinal RE3 gibi bir oyunu yapan adamlar seriyi nasıl şekillendiriyorlar kafa almıyor ama son 2 re oyunu güzel oyunlar yine de. Seriyi korku yapmak istemiyorlar açıkça zaten![]()
Orijinal 3 lemeyi yapan adam yok çünkü şirkette de ondan (zaten ne geldilerse başlarına shinji mikamiyi attıktan sonra bunlar böyle oldu
9 bile aksiyon olacak.
9'u zaten 2-4-6 hikaye üçlemesinin parçası olarak bekliyorum artık ben. Seriden korku beklentim yok da bari hikayeyi batırmasınlar. Ellerindeki karakterler kendi başlarına bir marka zaten. Ada wong ve leon seriyi ayakta tutuyorlar. Ethan abiyi de unutmamak gerek. Karakter oluşturmaları iyi yine, bir nemesis olmasalar da![]()
Onlardan tamamen koptular ki. Artık bambaşka bir şey yapıyorlar. Aşk hikayesi yapıyorlarutanmasalar oyunu Sims 5 diye pazarlarlar 9 yerine.
Korku oyunu türünde rakipsiz oyunlardan, tavsiye ederim.
Ya korku diye bir şey yok seride 1 korku bile yok 7 de de yok 2 remake de de yok korku dediğiniz şey seride gerilim.
Alınır güzel oyun ama bana biraz karışık gelmişti tabii bu bana göre oyundan zevk aldım ama.
Village korku oyunu sayılmaz bile. Oyun gerilim. 7 korku oyunu.
Oyunda korku olup olmaması benim için önemli değil oyundan bekledigim oyunun içerisinde kapılıp gitmem korkmasamda olur korksamda olur sıkıntı değil açıkçası benim için böyle. Oyunu aldım indirimler bitmeden diğer birkaç oyununuda alacağım. Hangilerini alsam diye kararsız kaldım açıkçası biraz aklınızda bir şey var mı?
Re 2 remake.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.