Resimdeki ayakkabılardan hangisi alınır?

Bak Adidasla ilgili kaykay konusunda bir şey söylemiş miyim? Hayır.

Vans ile ilgili söylemiş miyim kaykay konusunda? Evet.

Geçerlilikle ilgili bir şey yok. Nedendir bilinmez ama kendi sitesindeki açıklamasını baz almak istemediysen; "Knu Skool, kaykay ayakkabılarının ekstra kabarık olduğu 90’lardaki modelin yeni versiyonudur. Süet üst parçalar ve kanvastan üretilen bu bileksiz modelin dili ve bilek bölümü kabarık olduğundan orijinal Old Skool ayakkabının abartılı görünümünü verir."


Ek olarak, baggy krem tonuna giyeceğin tshirtle ilgili, tahminen Adidas'ın 3 çizgisi daha kolay uyum sağlar görsel açıdan. Tabi bu senin üstüne giyeceğin giysilerin genel bir çizgi yönü varsa onun için geçerli.
Vans, Knu Skool modelini sitesinde kaykay kategorisinde yer vermez.
Knu Skool baştan başa kaykay için üretilmiş bir ayakkabı değildir.

Vans şık duruyor ama kalıbı biraz sıkıntı çıkarabilir. Ayakların eğer taraklı veya düz taban ise bunu düşünerek al. Bunun dışında ikisinin arasındaki tek fark üstündeki çizgilerin şekli. Bana göre ikisi de çok güzel ama Adidas'ı tercih ederim.
Taraklı ayakla Knu Skool bir sorun çıkartmıyor. Denendi, onaylandı.
 
Vans, Knu Skool modelini sitesinde kaykay kategorisinde yer vermez.
Knu Skool baştan başa kaykay için üretilmiş bir ayakkabı değildir.
Bu tip ayakkabılar ile kaykay kullanma yeteneği kişiseldir, kaykay ayakkabılarının ortak noktası tabanlarının ortalamadan daha rahat oturması ve hareketlerde ayak üst tarak kısmının ömrüdür, Converse ile de yapabilirsin pekala ama sen topuklu ayakkabı ile bile ollie yapabiliyorsan videonu paylaş ki onu da destekleyelim. Adidas için geçerli olmayan şey, kendilerinin sitelerinde bu konuya dair kategori ayırması ise, ben sen orada kal, ben o marka ile bundan bahsetmiyorum. "Gum shoes" diye ayrı kategoride konu açılırsa bu bilgilerini paylaşmamazlık etmemelisin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı