Lor3in
Centipat
Daha fazla
Bu fiber mi? Ttnetden gelip bağladılar sorduğumda fiber dediler ama şüpheli. Bir foto daha var ama atamıyorum onda F/D drop cabin 1/2023 premium series yazıyor.
Telefon kablosu olamaz bu5mm fiber kablo kılı olmayacağına göre bildiğin telefon kablosu. 2x 5mm olanlardan.
Bu fiber mi? TTNET'den gelip bağladılar sorduğumda fiber dediler ama şüpheli. Bir fotoğraf daha var ama atamıyorum onda f/d drop cabin 1/2023 premium series yazıyor.
F/O GalibaBence bu pekala Fiber Optik bir kablo. Üzerindeki yazı F/D ile mi başlıyor F/O ile mi? Bence hatalı bir okuma var. F/O=Fiber Optik olmakta.
Ancak bu kablo ne zaman ve nereye çekildi? (Biraz detay verseniz iş başından anlaşılacak da maalesef kısa ve detaysız yazmak alışkanlık galiba...) Göz yanıltması olmasın; kesit ölçüleri nedir? Cetvelle olabildiğince hassas ölçünüz; foto yanıltıcı olabiliyor...
Kesiti 5mm*5mm gibi olsa bile bunun içinden geçen fiber core (kıl) zaten gayet incedir. Kalınlığı plastikimsi kabuk (kılıf) ve fiber kıla paralel olarak çekilmiş bir veya iki ince çelik tel (fiber kılı korma amaçlı...) oluşturuyor. Kablo iki paralel parça gibi gözüküyor ama o iki parça arasında ince bir alan daha var; işte fiber kıl orasının içinde.
T.Telekom/TTNet bu saatten sonra bakır altyapı kablosu çekmez, zorunlu onarımlar dışında!!!
F/o galibaEki Görüntüle 2342845
Bugün saat 12 gibi çekildi sokağımızda altyapı yoktu o yüzden altyapı çalışmalarına başlandı sokağın başına fiber saha dolabı konuldu ve bugün itibarıyla sırayla her eve bu kablo bağlandı.
Hocam kablo bunun gibi.
Hocam ttnete sordum her binaya kutu koymak yerine 2 binaya bir tane koyacakmış böyle oluyor mu ki?Fiber bu.
Binalar nasıl binalar? Yani kaç katlı ve daireli binalar? (altlarında dükkanlar da varsa, onları da daireden sayınız).Hocam ttnete sordum her binaya kutu koymak yerine 2 binaya bir tane koyacakmış böyle oluyor mu ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.