[Resimli] Sistem Montaj Rehberi

• Konuyu başlatan ilker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.673
I

ilker

Ziyaretçi
Merhabalar, bugün düşündüm ki formda hep yeni sistemler toplanıyor. Ya eski sitemi olanlar ne yapsın... Ben de hemen kendi PC'mi yeniden montajını yaparak bir montaj kılavuzu oluşturdum. Resimlerin kalitesi çok iyi değil kusura bakmayın.

Not:Resimler tamamen bana ait.

Sistem Özellikleri:

• Intel Core 2 Duo E4300 1.80 Ghz
  • MSI MS-7255 DDR2 P4M890
  • Kingston DDR2 667 Mhz 2GB
  • Samsung 160 GB sata
  • Sapphire HD5570 1GB 128 bit
  • Sony Opitarc 7280s DWD Writer Sata
  • Pegasus Atrıx 450W Kasa
  • Bross Card Reader

Battlefield 3

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dirt 3

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 7 Ultimate 32-bit Deneyim puanı:

Not: 3D Mark testlerini önceden yapmıştım.

3D Mark 6

3D Mark 11

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler az sorna Battlefield 3 ve Drit 3 teset videoları eklenecektir.

Selam, aşağıdaki linkteki ekran kartıyla mı bu tür oyunları deniyorsun?

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD5570 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kart

Ekran kartının oyun performansı hakkında biraz detaylı bilgi verir misin? Örneğin; daha önce hangi tür oyunları denenmiş, genelde hangi ayarlarda normal bir kullanım seçeneği verebiliyor...
Bu tür ucuz fiyatlı kartları araştırıyorum; amacım sıradan bir oyun keyfi, tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

Far Cry 3 Medium ayarlarda anti alising kapalı DX 11 ile kasmadan takılmadan oynadım fakat bir uygulama açarsan Windows'ta sistem kasıyor. Neticede çok iyi bir PC değil. Ekran kartı alacaksan ve bu tür eski PC varsan HD6670 tavsiye ederim.

- - - Güncellendi - - -

Evet Sapphire.

Bilgisayar Kurdu sen nasıl diyorsun bilgisayarı bir kere sadece ekran kartını yerinde söktüm ve bozdum demiştin, bu durumda sen bu işleri bırak. :D

Ya şansa bala bozulmuş bir iki kere. Ne gerek var kasayı en baştan bölüp tekrar birleştirmenin. Sonuçta her ayrıntısına kadar biliyorum ve yapabilirim bu işi.

Anlatmak istediğim şey, yaptığım işin bir anlamı olmak zorunda. Akrabalarıma sistem toplayıp birleştirip, her şeyini kurup teslim etmişliğim çok var ama onlarda bir amacım vardı. Durup dururken niye kendi kasamı parçalayayım :D

Ya sineğin teki yanlışlıkla anakarta çarpsa ve güney köprüsünü bozsa ? Hiç düşünmüyorsun bu ihtimalleri :D Sen yeni aldığın bir arabayı parçalayıp bölüyor musun durup dururken :D Amaçsız bir iş yapmam ben yani :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı