Reşit olmadan BTC almak

@senshi.jpp Hahaha ifadesi atmalık bir durum yok. Bu yaşta ileri görüşlü ve aynı şekilde özgüvenli ki yatırım yapmak istiyor. Yatırım yapmak da zor değil. Grafik okuma ve diğer bilgilere biraz sahip olduktan sonra düşük miktarlar ile başlanılabilir. Ha, reşit değilken hesap açabileceği site var mıdır bilemem, orası ayrı.

@senshi.jpp hahaha ifadesi atmalık bir durum yok. Bu yaşta ileri görüşlü ve aynı şekilde öz güvenli ki yatırım yapmak istiyor. Yatırım yapmak da zor değil. Grafik okuma ve diğer bilgilere biraz sahip olduktan sonra düşük miktarlar ile başlanılabilir. Ha, reşit değilken hesap açabileceği site var mıdır bilemem, orası ayrı.

Destekçim olduğun için eyvallah reis.

Rica ederim fakat sanal alemdeki birinden ziyade en büyük destekçin ailen olmalı. Bu konularda bilgim sınırlı olduğu gibi, reşit olmadan yatırım yapmak legal mi fikrim yok. Ailen ile görüşüp, onlara durumu izah edip, onlardan kendi adlarına hesap açmasını isteyebilirsin.

Rica ederim fakat sanal alemdeki birinden ziyade en büyük destekçin ailen olmalı. Bu konularda bilgim sınırlı olduğu gibi, reşit olmadan yatırım yapmak legal mi fikrim yok. Ailen ile görüşüp, onlara durumu izah edip, onlardan kendi adlarına hesap açmasını isteyebilirsin.

Ailemden birisinin üstüne yaparım ama internette Bitcoin'e yatırım yapanlardan vergi alıyorlar falan diye haberler duydum. Onların başı ağrıyacağına hiç yapmayayım dedim. Bayağıdır reşit sınırı olmayan site arıyorum.

Paranla ufak ufak altın al altın biriktir. 18 yaşına geldiğin de biriktirdiğin altınları kendi hesabına taşırsın. Altın 20 sene sonra çok değerlenecek 1 gram altın belki 10000 dolarla eş değer olacak.

Paranla ufak ufak altın al altın biriktir. 18 yaşına geldiğin de biriktirdiğin altınları kendi hesabına taşırsın. Altın 20 sene sonra çok değerlenecek 1 gram altın belki 10000 dolarla eş değer olacak.

Belki o kadar olmayabilir ama en azından altının değer kaybettiğini görmedim. İstersen ailenden biri adına açabilirsin hesabı, sonra kendi adına açıp transfer edersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı