Zeu5
Decapat
Ülkede feminist ve çevreci bir parti kurulana kadar hiçbirine oy vermem.
Dostum ulkede partileri yok ama sivil kuruluslari var hepsinin cevre hayvan haklari ayagina insanlardan ne paralar somurdugunu biliyoruz.
Ülkede feminist ve çevreci bir parti kurulana kadar hiçbirine oy vermem.
En feminist sizsiniz hocam. En mentaliteli olan da sizsiniz.En'li veya abartılı bir ifade ortaya koymadım. Herkes görüşünü belirtiyor yalnız benim mentalitem mi dokundu sana?
CHP'nin aday olabilecek isimleri belli ve davadan sonra eli iyice daraldı.Bu yönetimin gitmesini istiyorsun. Ama ben şu aday olmazsa AKP'ye veririm diyorsun. Muharrem ince2'nin oyu belli. 2023'ten sonra güçlenecektir.
CHP'nin aday olabilecek isimleri belli ve davadan sonra eli iyice daraldı.
Yönetimin değişmesi gerekli olabilir ama ülkeyi Kemal'e teslim etmektense Erdoğan'a teslim etmek daha kârlı. Adam kendi partisinin potansiyel Cumhurbaşkanı adayı davadayken Almanya'ya gidiyor. Meral bile daha çok sahipleniyor Ekrem'i.
2023'te Erdoğan kazanırsa pazara çuvalla parayla gidersin, benden söylemesi. Bana hava hoş.CHP'nin aday olabilecek isimleri belli ve davadan sonra eli iyice daraldı.
Yönetimin değişmesi gerekli olabilir ama ülkeyi Kemal'e teslim etmektense Erdoğan'a teslim etmek daha kârlı. Adam kendi partisinin potansiyel Cumhurbaşkanı adayı davadayken Almanya'ya gidiyor. Meral bile daha çok sahipleniyor Ekrem'i.
CHP'nin aday olabilecek isimleri belli ve davadan sonra eli iyice daraldı.
Bu parti içi olay değil, seçimi kaybetmek için yapılmış tebrik edilesi bir hamle.Parti içi olaylara bakarak oy verecekseniz AKP'ye iyi bakın geçersiz oy atmanız bile daha iyi![]()
2023'te Erdoğan kazanırsa pazara çuvalla parayla gidersin, benden söylemesi. Bana hava hoş.
Nasıl biliyorsunuz? Açıklar mısınız?Dostum ulkede partileri yok ama sivil kuruluslari var hepsinin cevre hayvan haklari ayagina insanlardan ne paralar somurdugunu biliyoruz.
Bu parti içi olay değil, seçimi kaybetmek için yapılmış tebrik edilesi bir hamle.
Geçen seçimde İnce'yi yem ettiği gibi bu sefer de Ekrem'i sattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.