Resme karartı efekti uygulama

joxey

Centipat
Bu resimdeki gibi css ile resmin altına karartı efekti eklemek istiyorum üzerine de beyaz yazı yazacağım. Resmin alt kısmına nasıl böyle bir efekt eklerim?

big-grid-slider-1-min-1024x443.png

Son düzenleme:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al dostum yardımı dokunur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al dostum yardımı dokunur.

Çözüm
Photoshop kullanıyorsan onunla, kullanmıyorsan Powerpoint ile de çözülebilir. Powerpoint'te resmi ekleyin daha sonra sağ tık ile parlaklık ayarı var ordan parlaklığını kısabilirsiniz ama tüm resme uygulanacaktır bu parlaklık ayarı. Photoshop ile istediğiniz yere de uygulayabilirsiniz, aklıma bunlar geliyor.

Photoshop kullanıyorsan onunla, kullanmıyorsan Powerpoint ile de çözülebilir. Powerpoint'te resmi ekleyin daha sonra sağ tık ile parlaklık ayarı var ordan parlaklığını kısabilirsiniz ama tüm resme uygulanacaktır bu parlaklık ayarı. Photoshop ile istediğiniz yere de uygulayabilirsiniz, aklıma bunlar geliyor.

Hayır ben her resme tek tek efekt eklemek istemiyorum o sitelerde de öyle zaten.Ben resmi normal olarak ekleyeceğim efekti css kodlarıyla yazacağım otomatik olarak o efekt olacak.Bunun css ile yapıldığını biliyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı