Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Tamamdır teşekkürler hocam yeni sistem topladım da gelince deneyeceğim.

Tamam hocam.

Sitede 30 günlük yazmasına rağmen mesajı attığım tarihte 90 günlük lisans verdi.

Hocam bir şey soracağım antivirüsü yapyıorum 90 gün lisans geliyor ama 2 saat sonra falan lisans gidiyor tekrar yapınca olmuyor.

Son düzenleme:
Tamam hocam.

Hocam bir şey soracağım antivirüsü yapyıorum 90 gün lisans geliyor ama 2 saat sonra falan lisans gidiyor tekrar yapınca olmuyor.
Eğer uninstaller'ında lisans dosyalarını sil gibi bir ibare varsa onu işaretleyip kaldırmayı deneyebilirsiniz. Diğer bir olasılık IP'nizle ilişkili olabilir. Regeditte işiniz bitip programı kaldırdıktan sonra modemi yeniden başlatabilirsiniz.(IP değişsin yeter.)

1.yi denemiştim olmadı ama 2.yi deneyeceğim.

Ben hiç Kaspersky yüklenmemiş bir PC de yapacağım hocam direk makalede Prime 77'nin yazdığını uygulasam olur değil mi kod hala çalışıyor mu yani eski PCmde denemiştim kod çalışmamıştı.

Hocam oldu glb yine olursa söylerim.

Ben hiç Kaspersky yüklenmemiş bir PC de yapacağım hocam direk makalede Prime 77'nin yazdığını uygulasam olur değil mi kod hala çalışıyor mu yani eski PCmde denemiştim kod çalışmamıştı.
Kod hala çalışıyor

Ana mesajdaki link üzerinden indirme yapılamıyor artık kredi kartı bilgileriyle satın almaya yönlendiriyor.
Technopat güvenlik bölümünde ise 3 farklı Kaspersky yazılımı var. Standart, Plus, Premium bunlardan hangisini indereceğiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…