Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Mailin kontrol edilemez, herkesin hesabı kendine özel. Ben hesap açmadım çünkü gerek yok. Hesap açtığım zaman bilgisayarımı daha iyi korumuyor. Sorular tuhaf değil, sorgulayın ve araştırın.

Mailin kontrol edilemez, herkesin hesabı kendine özel. Ben hesap açmadım çünkü gerek yok. Hesap açtığım zaman bilgisayarımı daha iyi korumuyor. Sorular tuhaf değil, sorgulayın ve araştırın.
Hocam neden daha iyi korumuyor diğer sorularımdan bağımsız soruyorum. Anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Kendini gmailinizi girmeniz sart degil. İstemiyorsaniz, girmeyin.

Ortak hesap olmuyor. Ortak hesap olsa belki ayarlar degisir, e-posta degisir, bir şey olur yani. Bu kod sadece bu forumda paylasilsa bile kaos cikardi. Kisisele eklenen kod bu, sadece Kaspersky aktif ediyor her hesapta. Zaten halka acik lisans olsa bile guvenlik yazilimlarinda o lisansi baska cihazdan girsen yine Gmail gosteren gormedim tabii farkli Gmail ile.

Hocam siz kullanırken mailinizi girdiniz mi?

Hayır, HWID yasaklama veya onun gibi bir önlem var sanıyorum. Zira key çalışıyor ama hemen lisans deaktif duruma düşüyor.
Hala çalışıyor.
Bu mesajımdaki durum devam ediyormuş, birkaç saat sonra lisans iptal oldu.

Hocam sizde cevaplarsanız çok sevinirim.
Mesajınıza istinaden lisansı yeniden denedim ve yeniden çalışıyor, bu konuyu unutmuştum bile hatırlattığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…