Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.


Kaspersky Total Security nedir?

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.


Kaspersky Total Security nereden indirilir?

Kaspersky'ın kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.


Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

1616265120889.png



Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

1616264762268.png


Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

7 Nisan 2021: Lisans hâlâ çalışıyor ve birkaç gün önce tekrar denedim, tekrar çalışıyor. Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

Güncelleme: Lisans %100 çalışıyor, denenmiştir. 22.10.2022

Lisans, Kaspersky'ın mobil versiyonunda da çalışmaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenleme yapıyorum, sağ olun.

Ben hala yapamadım. Vermiş olduğunuz linkten indirdim ve kurdum. Sonrada giriş yaptım ancak kullanmış olduğum KTS'nin 1 günlük lisansı geliyor. Lisansın bitmesini mi bekleyeceğim?
Tür olarak 90 gün diyor ama kalan süreye 1 gün diyor. Başlangıç tarihi 8 Mayıs ama bitiş tarihi 10 Mayıs :d
 
Son düzenleme:
Ben hâlâ yapamadım. Vermiş olduğunuz linkten indirdim ve kurdum. Sonrada giriş yaptım ancak kullanmış olduğum Kts'nin 1 günlük lisansı geliyor. Lisansın bitmesini mi bekleyeceğim?
Tür olarak 90 gün diyor ama kalan süreye 1 gün diyor. Başlangıç tarihi 8 Mayıs ama bitiş tarihi 10 Mayıs :d

Selam. Daha önce kullandınız mı bu lisansı?
 
Selam. Daha önce kullandınız mı bu lisansı?
Hayır kullanmadım.
Etkinleştirme kodunu giriyorum daha sonra aynı yere atıyor ve hiçbir şey olmuyor. 30 gün önce deneme sürümünü etkinleştirmiştim sadece. Ayrıca ne zaman kodu girsem etkinleştirme tarihine o günü yazıyor.

1620583445628.png
 
Uygulamanın deneme sürümü sona erdi diyor. Bu arada, sitede önüme herhangi bir kod gelmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Selam. Uygulamayı ilk açtığınızda öyle bir uyarı vermesi normal. Kodu ben yazıda paylaşmıştım. 3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944 bunu girmeniz gerekiyor. Ayrıca size verdiğim linkten indirmeniz gerekiyor. Diğer indirdiğinizi kalıntısız, lisans bilgisini falan kaydetmeden silin.


Etkinleştirme kodunu giriyorum daha sonra aynı yere atıyor ve hiçbir şey olmuyor. 30 gün önce deneme sürümünü etkinleştirmiştim sadece. Ayrıca ne zaman kodu girsem etkinleştirme tarihine o günü yazıyor.

Eki Görüntüle 1015656

Selam. Size verdiğim linkten indirir misiniz? Büyük ihtimalle buradan indirmediniz ve daha önce dediğiniz gibi 30 günlük sürüm kullandınız. Bu kod onun için geçerli değil. Kısacası verdiğim yerden indirip kodu girin. Diğer indirdiğinizi kalıntısız, lisans bilgisini falan kaydetmeden silin.



Bu hâlâ çalışıyor mu ya? Zamanında zaten bitecek diye ESET geçtim hala bitmedi.

Evet, hâlâ çalışmakta. Bittiği zaman yazıyorum. Ayrıca her ay, çalıştığı hakkında yazıyorum.
 
1621545704617.png

Galiba artık kullanılamıyor. Sizin verdiğiniz bağlantıdan indirdim ve söylediğiniz ürün anahtarını girdim. Bu çıkıyor.
Sizde çalışıyorsa lütfen beni bilgilendirebilir misiniz?
 

Geri
Yukarı