Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans

Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim.

Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip etmediği için bilmiyor.


Kaspersky Total Security nedir?

Kaspersky Total Security: Bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyan, webde güvenli işlemler yaptıran bir yazılımdır. Çocuk koruması da bulunuyor.


Kaspersky Total Security nereden indirilir?

Kaspersky'ın kendi sitesinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.


Kaspersky'ı kurduktan sonra ne yapacağım?
Kaspersky'a çift tıklıyoruz ve açıyoruz. Karşımız da bizden lisans isteyecek Kaspersky'ın sitesinde göstermiş olduğu Lisans'ı buraya yapıştırıyoruz.

1616265120889.png



Lisans kodum nerede?

Kaspersky'ın sitesinde promosyon olarak lisans anahtarı önünüze çıkacak fakat uğraşmamanız için lisans anahtarını buraya paylaşıyorum.

3M3K9-5R92S-ZDH5Y-NA944

Lisans'ı nasıl aktif edeceğim?
Verdiğim lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve etkinleştir kısmına basıyoruz ondan sonra lisansınız aktif olacak ve 90 gün sürenin tadını çıkarabilirsiniz.

1616264762268.png


Ve gördüğünüz gibi lisansımız geldi, hiçbir illegal işlem yapmadan tamamen Kaspersky'ın bize ücretsiz sunmuş olduğu şekilde aktif hale getirdik. Her bir promosyonda sizlere haber vereceğim.

7 Nisan 2021: Lisans hâlâ çalışıyor ve birkaç gün önce tekrar denedim, tekrar çalışıyor. Ne zaman biterse o zaman bilgilendirme yapacağım. İsteyenler şimdilik yapabilir. Önemli olan nokta, Kaspersky'ı size verdiğim link kısmından indirmeniz gerekiyor. Onun harici çalışmıyor.

Güncelleme: Lisans %100 çalışıyor, denenmiştir. 22.10.2022

Lisans, Kaspersky'ın mobil versiyonunda da çalışmaktadır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@408157 my kaspersky hesabı girmeden lisansı kullanmıştım. Lisans yakın zamanda bitiyor.
Revo ile lisans bilgisini kaydetmeden silip yeniden yükleyip lisansı bir daha girdim fakat lisans tekrar 90 gün olmadı. Ne yapabilirim?
 
@408157 my Kaspersky hesabı girmeden lisansı kullanmıştım. Lisans yakın zamanda bitiyor.
Revo ile lisans bilgisini kaydetmeden silip yeniden yükleyip lisansı bir daha girdim fakat lisans tekrar 90 gün olmadı. Ne yapabilirim?

Format atarsan kullanabilirsin veya Kaspersky'ın hiçbir kalıntısı kalmadığından emin ol.
 
Format atarsan kullanabilirsin veya Kaspersky'ın hiçbir kalıntısı kalmadığından emin ol.
Revo ile tüm kalınlılarını kaldırdım sonrasında tekrar kurdum ilk başta lisans sordu(Önceki yapışımda lisans bilgisi istemeden direk 5 günün kaldı diyordu kaspersky.) sonra girdim lisansı yine 5 günün kaldı dedi.
Ne yapabilirim?
 
Revo ile tüm kalınlılarını kaldırdım sonrasında tekrar kurdum ilk başta lisans sordu(önceki yapışımda lisans bilgisi istemeden direk 5 günün kaldı diyordu Kaspersky.) Sonra girdim lisansı yine 5 günün kaldı dedi.
Ne yapabilirim?

5 gün bittikten sonra deneyebilirsin.
 
@408157 Hocam bir şey sorabilirmiyim? Sanal makineden denemeyi aktifleştirip program dosyaları kopyalayıp kendi pc me atsam direk ondada etkinleştirilmiş olarak gelirmi?
 
@408157 hocam paylaşım için teşekkürler. Verdiğiniz link üzerinden bugün kurdum ve lisans hala çalışıyor. 92 gün olarak gözüküyor. Onun haricinde yükleme esnasında kns (Kaspersky network Security sanırım) ve önerilen ayar tiklerini kaldırmadan yükledim siz de o şekilde mi yüklediniz? Yani bir sorun olmaz herhalde. Öyle düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı