hocam şahane şimdi birebir aynı bu şekili oluşturup en dıştaki daireleri diğer çemberin merkezine yerleştirdiniz mi iş bitmiştir elinize sağlık , şahane
hocam şahane şimdi birebir aynı bu şekili oluşturup en dıştaki daireleri diğer çemberin merkezine yerleştirdiniz mi iş bitmiştir elinize sağlık , şahane
Bu şekilde mi?hocam şahane şimdi birebir aynı bu şekili oluşturup en dıştaki daireleri diğer çemberin merkezine yerleştirdiniz mi iş bitmiştir elinize sağlık , şahane
hocam diğeriyle aynı renk olursa daha iyi olur. Bir de en içteki dairede kesikli değil de bütün daire olsa olur mu öğrenciler daha iyi anlıyor öyle tepe ve çukuruBu şekilde mi?Eki Görüntüle 1556485
Ayarlıyorum.hocam diğeriyle aynı renk olursa daha iyi olur. Bir de en içteki dairede kesikli değil de bütün daire olsa olur mu öğrenciler daha iyi anlıyor öyle tepe ve çukuru
hocam mavi renge ayarlarsanız daha iyi olur akıllı tahtada da parlama yapmaz hemAyarlıyorum.
HEX: 0066CC
1A55BC
Uygun mudur?HEX: 0066CC
Red:0
Green:102
Blue: 204
1A55BC
Hocam şimdi fark ettim içe doğru çizgilerin kalınlıkları değişiyor onları da en dıştaki daire ile aynı kalınlıkta çizmeniz mümkün mü acabaUygun mudur?Eki Görüntüle 1556493
Bakalım hemen.Hocam şimdi fark ettim içe doğru çizgilerin kalınlıkları değişiyor onları da en dıştaki daire ile aynı kalınlıkta çizmeniz mümkün mü acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.