Tabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmem
Tabiki ,, inşallah geçerse yaparım ama lütfen öneri gibi algılamayın belirttiğim üzere tanımam etmem başınıza iş açmak istemem ama ürün gelirse süreci komple buradan tekrar paylaşmış olacağım henüz beklemedeyim
Son güncelleme ; ürün kargoya verildi sanırım. Az önce sürat kargodan mesajda geldi muhtemelen yarın iş yerime gelmiş olacak. Yarın izinliyim Çarşamba günü iş yerime gittiğimde kontrol edip süreci buradan paylaşabilirim.
Güncel paylaştığım durum bilgisi ürün alışverişi için kesinlikle öneri değildir
Herkese Merhaba,
Ürün bugün itibari ile elime geçti , bu sabah kargo ile teslim aldım. 28 Aralıkta vermiş olduğum sipariş 12 Ocak ta gelmiş oldu. Ürünü çalıştırdım herhangi bir sorunu sıkıntısı yok ama henüz çözemedim tabi.
Ürün elime geçti ama dediğim gibi buradan alışverişi tavsiye edermiyim ? Tabiki hayır çünkü kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz kart sahibi olan kişinin buna kendi karar vermesi en uygun olanı olacaktır. Ben bu süreçte sadece biraz fazla bekleme süresinin olduğunu düşünüyorum onun dışında bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam