RetroStreeTR güvenilir mi?

Merhaba; ürünü retrostreetr web sitesinden satın almak üzere önce sitedeki telefon numarasını aradım. Ne kadar zamanda teslim olabileceğini sordum. Bana da yurt dışından geldiğini söyledi. Hediye alacağımdan "O zaman işime yaramayacaktır." dedim. "Eğer isterseniz elimde 128 GB mor renk var." dedi satıcı. Olur yollayın dedim. Küçük bir indirim de yaptı. Çok ilgiliydi. Ürünü kendi web sitesinden satın aldım. Ürünü açtım. Ürünün hoparlöründen gelen hafif bir cızırtı olduğunu fark ettim. Kendisine tekrar ulaştım. "Video gönderebilir misiniz?" dedi. Gönderdim. Ürünü göndermeden önce kontrol ettiğini, kargo kaynaklı olabileceğini, ama yine de iade alabileceğini söyledi. 3 gün sonra; yani pazartesi ürünü iade göndereceğim. Üç hafta sonra da elden satın almak üzere buluşacağız (Denizli'ye seyahatim olacak.) Denizli'den kargolanıyor. Ben İstanbul'dayım. Dün kargoya verdi. Bugün ulaştı. Ek'e bazı görseller yükledim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-02-21 at 14.48.29.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-21 at 14.48.29.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 921
  • WhatsApp Image 2025-02-21 at 14.48.18.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-21 at 14.48.18.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 910
  • WhatsApp Image 2025-02-21 at 14.48.08.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-21 at 14.48.08.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 904
Aşağıdaki oyun konsolunu almayı düşündüm ancak Instagram sayfası, site, sitenin tasarımı pek güvenilir gelmedi. Daha önce alışveriş yapan varsa diye sormak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2373670

Eki Görüntüle 2373669

Ben aldım bayağıdır kullanıyorum.

Hocam yeni gümrük düzenlemesinde (30 euro) gümrüğe takılmadan geldi mi?
Hayır,direk verdiğim adrese geldi.

Son düzenleme:
Klasik Shopify Dropshipping sitesi arkadaşlar. Ürünü Çinli tedarikçiler sizin adınıza kargoluyor. Ürün sahibi başta test için kendine sipariş vermiş olabilir ancak bu tür Shopify dropshipping sitelerinin sahipleri kendilerine dahi satın almadan reklam verip satış yaparlar. Bu mağazayı üzün süredir takip ediyorum belirli satış hacmine ulaştıktan sonra kendilerine de sipariş verip test videoları yayınladıkları videoları var. Yani uzun lafın kısası bu ürünler Çin'deki tedarikçilerin ürettiği ürünler.

S
Klasik Shopify Dropshipping sitesi arkadaşlar. Ürünü Çinli tedarikçiler sizin adınıza kargoluyor. Ürün sahibi başta test için kendine sipariş vermiş olabilir ancak bu tür Shopify dropshipping sitelerinin sahipleri kendilerine dahi satın almadan reklam verip satış yaparlar. Bu mağazayı üzün süredir takip ediyorum belirli satış hacmine ulaştıktan sonra kendilerine de sipariş verip test videoları yayınladıkları videoları var. Yani uzun lafın kısası bu ürünler Çin'deki tedarikçilerin ürettiği ürünler.
Sitelerine orijinal üründür, klon değildir yazmışlar hocam. Çin'den orijinal ürün gelir mi?

S

Sitelerine orijinal üründür, klon değildir yazmışlar hocam. Çin'den orijinal ürün gelir mi?

Hocam şöyle zaten bu ürünler Çin'deki üreticiler tarafından yapılıyor orijinali klonu diye bir şey yok bu ürünlerde. O görsel Canva'dan hazırlanmış müşteri çekme odaklı bir görsel. Şu anda çalıştığım Çinli Agent yani ürünü depodan alıp müşteriye kargolayan kişiye bu sitenin linkini atsam bana birkaç saat içinde üreticisinden fiyat alıp verir. He tabi şu da olabilir satışlar patladıktan sonra ürün kalitesini artırmak amacıyla kendilerine özel ürettiriyor da olabilirler ama düşük ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı