Rever Hunter klavye alınır mı?

Bütçe
1100

Sakaryalı13579

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle selam arkadaşlar, şu anki kullandığım klavyem bozulduğu için 1000TL civarına klavye bakıyorum.
Rever hunter marka klavye gördüm ses kısıp açma düğmesi olduğu için biraz ilgimi çekti. 1000TL civarlarına önerilerinizi bekliyorum olursa blue switch ve bilek desteği takıp çıkırıla bilen olursa iyi olur. Valorant MC falan oynuyorum o yüzden %100 olursa iyi olur.

Rever HUNTER Blue Switch Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Rainbow 15 Farklı Mod Led Işıklı Klavye - Fiyatı, Yorumları
Klavye bu.

Alınabilir bir ürün gibi durmuyor, kalitesiz ve markanın ne olduğu belli değil.
Son fiyatlardan sonra klavye piyasasına çok hakim değilim fakat

Bu tarzda birşeyler bakabilirsiniz.
%100 klavye arıyorum

aklımda aula f2058 var nasıl

Alınabilir ama yüksek ihtimalle üstüne marka basılmış kalitesiz switchli bir üründür garanti veremem. 300 daha çıkın Aigo A100 alın.
hocam bi tık tipsiz ama yaw

Alınabilir ama yüksek ihtimalle üstüne marka basılmış kalitesiz switchli bir üründür garanti veremem. 300 daha çıkın Aigo A100 alın.
rgb yok bilek desteği yok benim için yan tarafta ses kısıp açmak için düğme scroll yok hiç olmuyor bana ben öyle 7 24 e spor tarzında oynayan biri değilim

Hocam bir tık tipsiz ama ya.

Maalesef ama sesi için değer. 5K lık klavyelerin sesi beni şunun kadar tatmin etmiyor. YouTube'da incelemesi var bakabilirsiniz.

Hocam bir tık tipsiz ama ya.

RGB yok bilek desteği yok benim için yan tarafta ses kısıp açmak için düğme scroll yok hiç olmuyor bana ben öyle 7 24 e-spor tarzında oynayan biri değilim.

Bilek desteği dediğiniz fazladan koydukları 5 liralık plastik parçası. RGB konusunda kalitesiz switch alıcağıma RGB'siz klavye alırım. Ses düğmesi aşırı önemli değil bence hoş bir özellik ama kulaklıktan kapatıp açmak çok zor olmamalı. Bu bütçede maalesef çok şey bekliyorsunuz uzun vadede üzer sizi attıklarınız. Alabilirsiniz tabii ama kalitesiz duruyor açıkçası.

Maalesef ama sesi için değer. 5K lık klavyelerin sesi beni şunun kadar tatmin etmiyor. YouTube'da incelemesi var bakabilirsiniz.

Bilek desteği dediğiniz fazladan koydukları 5 liralık plastik parçası. RGB konusunda kalitesiz switch alıcağıma RGB'siz klavye alırım. Ses düğmesi aşırı önemli değil bence hoş bir özellik ama kulaklıktan kapatıp açmak çok zor olmamalı. Bu bütçede maalesef çok şey bekliyorsunuz uzun vadede üzer sizi attıklarınız. Alabilirsiniz tabii ama kalitesiz duruyor açıkçası.
uzun vade dediğim 1 2 yıl fazla değil ses düğmesi sadece görüntü için diyebilirim öyle 7 24 oyun oynamıyorum böyle kaliteli birşey almama gerekyok rgb siz benim masamda yok gibi durur renkleri güzel değil rgb si yok bana uymaz ben renkli birşey arıyorum bilek desteği şuana kadar kullanmadım oyuzden de çıkarılıp takılabilen istiyorum o kadar önemli birşey değil ama aklında yada bildiğin rgb li blue veya benzeri switch li klavye varsa önerebilirsin yoksa bunu almakla kararlıyım

Geçen sene mayıs aylarında Rever'in blue switch başka bir mekanik klavyesini almıştım ve dört ay sonra Q tuşu yoğun temassızlık yapmaya başladı gidip geliyordu, yedi sekiz ay sonra komple birkaç tuş düzgün çalışmamaya başladı veya bir kere basınca 5-6 kere algılama gibi şeyler yaşanıyordu, ses olarak güzel ama kesinlikle tavsiye etmem Switch'leri gördüğüm en dandik switchlerden hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı