Reverse curlde bilek çat diye gitti

f27sarap

Hectopat
Daha fazla  
Normalde hiç bilek çalışmam ama bu aralar bileğim ince olduğu için çalışmaya başladım. İlk başlarda ufak ufak ısındım, kablolu yerde yaptım. Alet ağırlığın yarısını verdiği için 50 kiloya aldım, yani yaklaşık 25 kilo gibi bir şey oldu. 7. tekrarı yaptım, 8. tekrarı tak çıkarıyordum ki sol bileğim çat diye gitti. Direkt hareketi bıraktım, acı falan yok ama bileğimi çekiç pozisyonuna alıp yukarı aşağı oynattığım zaman takırtılar geliyor. Bu ciddi bir sorun mu?

Normalde hiç bilek çalışmam ama bu aralar bileğim ince olduğu için çalışmaya başladım. İlk başlarda ufak ufak ısındım, kablolu yerde yaptım. Alet ağırlığın yarısını verdiği için 50 kiloya aldım, yani yaklaşık 25 kilo gibi bir şey oldu. 7. tekrarı yaptım, 8. tekrarı tak çıkarıyordum ki sol bileğim çat diye gitti. Direkt hareketi bıraktım, acı falan yok ama bileğimi çekiç pozisyonuna alıp yukarı aşağı oynattığım zaman takırtılar geliyor. Bu ciddi bir sorun mu?
Git acile röntgen çektir, buraya yazmanın manası yok. Doktor birinin yazacağını da sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam. Keşke kilo gazına gelmeseydiniz yüksek kilo bilek geliştirmez reverse curlde daha basit hareketler vardı.

ağrı veya şişlik morarma olmadığına göre ciddi bişe değildir sanırım. Çatırdama bende de oluyor arada. Ama için rahat etsin istiyosan doktora görün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı