ReviOS kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan ZenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 42.297
Sizin kararınız ama bana kalırsa değmez. Bi ara bende yaptım gecikmeyi çok düşürdüm ama bi işe yaramadı bana göre, sadece windows biraz daha hızlanmıştı eskisine göre. Oyunlarda FPS artışı 2-3 anca olmuştu.
İlla yapacam diyorsanız bu tür ayarlar, bu kanala bakabilirsiniz: FR33THY
Benim ayarlardan sonraki gecikme değerlerim:

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 690
  • 2.png
    2.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 712
Gerçekten geçmeye değer mi peki?
Böyle farkları aslında BIOS'dan AMD'lerde olan SMT (Ryzen) İntel işlemcilerde olan hyper threading'i kapatırsanız fark gözüküyor bir de High Precision Event Timer'ı Windows'tan kapatırsanız fark olur. (Bios'tada var ama kapatmayın!)
Sizin kararınız ama bana kalırsa değmez. Bi ara bende yaptım gecikmeyi çok düşürdüm ama bi işe yaramadı bana göre, sadece windows biraz daha hızlanmıştı eskisine göre. Oyunlarda FPS artışı 2-3 anca olmuştu.
İlla yapacam diyorsanız bu tür ayarlar, bu kanala bakabilirsiniz: FR33THY
Benim ayarlardan sonraki gecikme değerlerim:
Mehmet bey bu arada siz FR33THY Discord'undaki siz ICrewalla mısınız?

Böyle farkları aslında BIOS'dan AMD'lerde olan SMT (Ryzen) İntel işlemcilerde olan hyper threading'i kapatırsanız fark gözüküyor bir de High Precision Event Timer'ı Windows'tan kapatırsanız fark olur. (Bios'tada var ama kapatmayın!)

Mehmet bey bu arada siz FR33THY Discord'undaki siz ICrewalla mısınız?
Evet benim.

@Exinie Hocam merhaba ben de dün ReviOS 1709'a geçiş yaptım fakat bir sorum var.

Bu ses açma/kapama yerini eski haline getirebilir miyiz?

Şu anda böyle:
Screenshot_1.png

Yapmak istediğim:
5588c90e-9444-4b16-b96f-454a62147f39.png

Hem hoparlör hem de kulaklık kullanıyorum. Böyle olunca hızlı bir şekilde geçiş yapamıyorum.

@Exinie Hocam merhaba ben de dün ReviOS 1709'a geçiş yaptım fakat bir sorum var.

Bu ses açma/kapama yerini eski haline getirebilir miyiz?

Şu anda böyle:
Eki Görüntüle 507714

Yapmak istediğim:
Eki Görüntüle 507715

Hem hoparlör hem de kulaklık kullanıyorum. Böyle olunca hızlı bir şekilde geçiş yapamıyorum.
Onun hakkında bir bilgim yok maalesef, zaten işletim sistemini çok uzun süre kullanamadım :D. Hiç bana göre değilmiş kendim sade Windows 10'u özelleştirip kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı