ReviOS Kullanmak

ReviOS'u en iyi deneyimleyenlerden birisi olarak söyleyeyim, bana kalırsa kullanabilirsiniz. Tek sıkıntınız şu olacaktır, içerisinde Windows Update gibi şeyler dahi yok. Virüs programını kendiniz yükleyin diyor yapımcısı. En basitinden Malwarebytes veya Kaspersky free sürümünü kullansanız bile yeter. İki farklı güncel sürümü var, 1709 ve 1909 güncel sürümleri. 1709'da Input Lag daha az oluyor diye onu öneriyolarr ama sistem durumuna göre 1909 kullanacaksınız, örneğin Battlefield V'i RTX ile oynamak istiyorsanız 1909 yüklemeniz gerekli çünkü 1709'da RTX desteği de yer almıyor. Ayrıca MBR kurulum yani UEFI olmayan kurulum yapmanız gerekli çünkü MBR'de de Input Lag az oluyor. Şahsen ReviOS'u sevdim ama bana hitap etmediği için orijinal Windows'a kendi ince ayarlarımı oluşturdum. ReviOS'un yapımcısı olan kişi Xander Baatz adında birisi, YouTube'da Xander Baatz diye aratıp en son yüklediği videonun açıklama kısmından onun Discord sunucusuna girebilirsiniz orada daha fazla bilgi alırsınız. Elbette sunucu dili İngilizce olduğu için iletişimde İngilizce gerekecek.
MBR'de input lagın daha az olduğuna dair bir kaynak var mı?
 
MBR'de input lagın daha az olduğuna dair bir kaynak var mı?

FR33THY öyle diyordu ve öyle kuruyordu fakat sonradan herkes yalan demeye başladı ondan sonra da FR33THY'de GPT kurmaya başladı.

Bence GPT kurun, Revision'da da GPT kurdurtuyorlar.
Benim de kullanmamamın sebebi o. Microsoft Store üzerinden kullandığım bir çok program ve Game Pass var. MySQL, XAMPP, phpMyAdmin vb programlarda da sorun çıkartma olasılığı yüksek. PC’yi sadece 1 tane oyun oynamak için kullanmıyorum.

Bu arada 1709 U3.5 sürümünde XAMPP kullandığımı hatırlıyorum belirtmek isterim.
 
Ameliorated çok daha iyi ReviOS ten gördüğüm kadarıyla.
Kesinlikle öyle. AME de birçok kullanmadığım ve gereksiz bulduğum UWP uygulamalar, XBOX servisleri ve diğer Microsoft servisleri kaldırıldı. Bu sayede daha az RAM kullanılıyor, hem de privacy'ye katkısı oluyor.
Umarım güvenilir olmadığını biliyorsunuzdur.
Tam tersine olmasın o :D ReviOS ile kaç kere bilgilerin çalındığından haberiniz yok sanırım.
 
Kurulurken hata mı veriyor? Eksik bilgi vermişsiniz.

Ayrıca ReviOS ile alakası yok o yüzden yeni konu açabilirsiniz.
1709 U2.1 hocam bu sürümü nereden bulabilirm tek ihtiyacım olan şey Extremely Low Latency and Input
veyatta revisionda bulunan 1709un en son sürümü en iyi latencyi veren formatmıdır acaba yükleyeceğimde
 

Yeni konular

Geri
Yukarı