ReviOS oyun performanslarını arttırır mı?

EgeStrqfes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ReviOS kurarsam (ne olduğunu bilmiyorum ama) FPS artışı görür müyüm CS2 vs gibi oyunlarda? Twitch chatinde birisi yazmış arttırıyor 100 FPS vs diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki sisteminde Windows ağır geliyorsa onu rahatlatır onun dışında yok +100 200 FPS falan olmaz Max 5-10

Evet artırıyor bu bir gerçek, öyle 5-10 FPS'de değil %30'a yakın fark yarattığını gördüm.
Fakat güvenirliği ve stabilitesi rezil bir mod bunlar. Ben önermiyorum, önceden çok faydasını gördüm ama şu an Ryzen 5600 kullandığım için gerek duymuyorum. Ama sistem fark etmeksizin düşük ram&cpu kullanımı sayesinde FPS farkı yaratıyor.

Evet artırıyor bu bir gerçek, öyle 5-10 FPS'de değil %30'a yakın fark yarattığını gördüm.
Fakat güvenirliği ve stabilitesi rezil bir mod bunlar. Ben önermiyorum, önceden çok faydasını gördüm ama şu an Ryzen 5600 kullandığım için gerek duymuyorum. Ama sistem fark etmeksizin düşük ram&cpu kullanımı sayesinde FPS farkı yaratıyor.
GTX 1650 TI, 16 GB Ram, i5 10300H var laptop kullanıcısıyım, CS:GO'da yine okaydi istediğim fpsteydim fakat CS2'de özellikle overpass gibi mapleri oynatmıyor bilgisayar o yüzden bi geçeyim dedim yani dediğiniz kadar berbat mı hiç bilmiyorum fakat birşey yapmam lazım başka bir mod v.s var mı bildiğiniz ?

GTX 1650 Ti, 16 GB RAM, i5 10300H var laptop kullanıcısıyım, CS:GO'da yine okaydi istediğim fpsteydim fakat CS2'de özellikle overpass gibi mapleri oynatmıyor bilgisayar o yüzden bir geçeyim dedim yani dediğiniz kadar berbat mı hiç bilmiyorum fakat bir şey yapmam lazım başka bir mod vs var mı bildiğiniz?

Piyasada fazlaca modlu Windows bulunuyor, istediğinizi seçin.
Evet dizüstü bilgisayarlarda çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
İncelemeniz için forumdaki bir kullanıcının deneyimleri burada Çeşitli W10 Modlu ISO deneyimlerim ve Valorant FPS değerleri

Arkadaşlar RekOS mesela nedir yani adam 300 FPS artış görmüş anlamadım ben bunu kurarsam bana eksisi nedir ki bu kadar FPS artıyor? Bilgisayarım vs patlamaz değil mi? :D

RekOS geliştiricisi artık bıraktı projeyi. Ayrıca RekOS'un Windows sürümü diğerlerine kıyasla daha eski daha temiz olduğu için en fazla artışın onda olması normal. Kurmani önermem çoğu oyunda ve programda sürüm hatası verir.

RekOS geliştiricisi artık bıraktı projeyi. Ayrıca RekOS'un Windows sürümü diğerlerine kıyasla daha eski daha temiz olduğu için en fazla artışın onda olması normal. Kurmani önermem çoğu oyunda ve programda sürüm hatası verir.
Hangisini indirmeliyim ve dediğim gibi bunlar neden böyle FPS artışı sağlıyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı