Uzun vadeli bir sistem için bence intel daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum peki Haluk abi siz? Bu konuda bir bilgi paylaşırsanız bende rahatlayacağım forumda diye düşünüyorum.
Peki hocam, i5-4670 aşağıdaki tabloyu gördüğümden beri candır, tabi %30 indirimin girdiği gün ile o gün ki mevcut bütçem sistem tercihini değiştirebilir.
Hani daha önce testlerini yapmamış olsaydım yiyecektim ama sonuçlarda abartılı şekilde farklar var:
FX-8350 = 49-60
FX-6300 = 33-41
Average değerlerindeki fark tamı tamına 19 frame. Testler Battlefiled 4 Beta'da yapılmış. Online'da fark olacak ama 19 frame'den bahsediyoruz. Test sonuçlarına göre boşuna ekran kartlarına para veriyoruz o zaman. Önümüzdeki hafta APU - Haswell dahili grafik arabirimi karşılaştırması yapıyorum. Arada BF4'ü de çıkartırım. O zaman anlarız durumu.
%30 indirimi beklerken son rütuşları yapalım, kasa olarak Corsair 400R yerine Zalman Z11 Plus ile CX750 alsam nasıl olur? Vatan Bilgisayar Fiyat Hesaplamaları
%30 indirimi beklerken son rütuşları yapalım, kasa olarak Corsair 400R yerine Zalman Z11 Plus ile CX750 alsam nasıl olur? Vatan Bilgisayar Fiyat Hesaplamaları
Şuana kadar incelenmiş R9 290'ların uzunluğuna bakayım da sonra sıkıntı çıkmasın, güncelleme olarak not düşeyim kasa Z11 Plus ile değiştirdim, güç kaynağı konusunda CX600, CX750 ya da benzeri bir şey alacağım.
İşte ben... Süper bir sistem dizdim yehuuuuuuuuuuu
Not:
Lisans şartlarından dolayı "%30 İndirim" fiyatları @RevoLand 'ın kodladığı Vatan Bilgisayar Fiyat Hesaplamaları üzerinden alınmıştır. Umarım RevoLand mesajı almıştır ve artık bizlere de lisans vermiştir
Şuana kadar incelenmiş R9 290'ların uzunluğuna bakayım da sonra sıkıntı çıkmasın, güncelleme olarak not düşeyim kasa Z11 Plus ile değiştirdim, güç kaynağı konusunda CX600, CX750 ya da benzeri bir şey alacağım.