RevoLand sistem topluyor!

• Konuyu başlatan Mert Ercan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 26.800

R9 280X ya da GTX770 mi alayım yoksa R9 290 mı bekleyeyim?

• Oy verenlerin toplamı
    59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun vadeli bir sistem için bence intel daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum peki Haluk abi siz? Bu konuda bir bilgi paylaşırsanız bende rahatlayacağım forumda diye düşünüyorum.
Haluk ağabeyimiz anakarta çok kızdı ama son hâline bir şey söylemedi daha;

Amd A10 kaveri 7800 mi? yeni çıkan testte yer alacak.

%30 indirimi beklerken son rütuşları yapalım, kasa olarak Corsair 400R yerine Zalman Z11 Plus ile CX750 alsam nasıl olur?
Vatan Bilgisayar Fiyat Hesaplamaları

Kasayı önerir misiniz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman kalitesi... Asla pişman olmazsın, Z9 bile alsan seni hayli ile memnun edecektir.
Şuana kadar incelenmiş R9 290'ların uzunluğuna bakayım da sonra sıkıntı çıkmasın, güncelleme olarak not düşeyim kasa Z11 Plus ile değiştirdim, güç kaynağı konusunda CX600, CX750 ya da benzeri bir şey alacağım.

Neredesin %30 indirim. :'(

Z11 güzel kasaya benziyor. Üzerine CX750 yapıştır gitsin. Yalnız VGA yuvası 29 CM yanlış anlamadıysam ona dikkat et sonra kart elinde patlamasın.

VGA CompatibilityFull Size (up to 290mm)

Hala bu diyorum Eğer bütçeyi 300 TL daha arttırabilirim derse oraya 8350 + 8GB 1600MHz CL9 DDR3 Ram yapıştırsın gitsin

Bu forumda zalman Z11 plus hakkında iyi yorum yok bence 400R almalısın.
Bunu incelemelisin;
https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/31942-zalman-z11-vs-corsair-carbide-400r.html

100. mesaj .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…