RevoLand sistem topluyor!

• Konuyu başlatan Mert Ercan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 26.786

R9 280X ya da GTX770 mi alayım yoksa R9 290 mı bekleyeyim?

• Oy verenlerin toplamı
    59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepiciğinize teşekür ederim, kasayı zaten inventus üzerinden 400R ile değiştirdim de iki saniyede bir konuyu güncellemiyeyim dedim. :D Şansıma dolar düşmüş biraz ama aynı anda altın da düşmüş, varmı ekonomiden anlayan önümüzdeki 15 gün için yorum yapabilecek birisi? :(

Ya aslında 300R, 4GB Ram, FX-6300, G46 ve GTX770 ya da R9 280X'i hemen alasım var, aksi takdirde biraz bekleyeceğim ki bilmiyorum forum kurallarına uymuyor sanki. :D

15 gün içinde vatan'da %30 indirim olacak bunu sende biliyorsundur büyük ihtimal, ki 15 demişsin. :D

- - - Güncellendi - - -

Ekran kartını R9 290 almalısın bence de işlemciyi FX 6300 yapabilirsin sorun olmaz diye düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada imzayı yeni değiştirmiştim çok büyük olmuş hemen düzeltiyorum çok pardon.

İmzanı gördüm de hayalini kurduğum bir sistem ekran kartı, monitör ve kasa hakkında ne düşünüyorsun.

15 gün içinde vatan'da %30 indirim olacak bunu sende biliyorsundur büyük ihtimal, ki 15 demişsin. :D

- - - Güncellendi - - -

İmzanı gördüm de hayalini kurduğum bir sistem ekran kartı, monitör ve kasa hakkında ne düşünüyorsun.

Zaten şuan da %30 İndirim var.

Umutlarımız o yönde, şu yarını bir atlatalım babamın bir şeyi çıkmasın hastanede sonra para benim, ssk bile olsa geçiriyor şer*fs*zler. :D Hem şu önümüzdeki 2-3 gün bütçeyi arttırıp arttıramayacağımı belirler iyi olur benim için.

Umutlarımız o yönde, şu yarını bir atlatalım babamın bir şeyi çıkmasın hastanede sonra para benim, ssk bile olsa geçiriyor şer*fs*zler. :D Hem şu önümüzdeki 2-3 gün bütçeyi arttırıp arttıramayacağımı belirler iyi olur benim için.

İnş. babanın sağlık durumu iyidir, ssk bile olsa fena geçiriyorlar haklısın. Bu arada 2 aydır Vatan pc'yi takip ediyorum 2 hafta da bir %30 indirim oluyor tek tereddüt ettiğim konu 2014 yılına yani Vatan pc'nin 31. yılında %30'luk indirimleri devam ettirmemesi.

- - - Güncellendi - - -

Şuanda sistem elime geçmiş değil doların düşmesini bekliyorum, kasayı güzelliğinden dolayı seçtim yoksa 400R vardı. Monitörde güzel çoğu konuda önerildi.

Ben ona o çok sevdiği aşık olduğu Mantle ile beraber bıraktım. Yoksa 8350 + 770 dayayacağım :D

Niçin 8350 taraftarsın? Çoğu yerde 8350'yi 8320'nin hız aşırılmış hali (ekran kartı serilerinde de böyle olduğunu söyleyen var) olduğunu duyuyoruz, biraz açıklar mısın?

Niçin 8350 taraftarsın? Çoğu yerde 8350'yi 8320'nin hız aşırılmış hali (ekran kartı serilerinde de böyle olduğunu söyleyen var) olduğunu duyuyoruz, biraz açıklar mısın?

Aslında OC potansiyeli olarak 8350 daha önde duruyor. Ayrıca 8350 çok daha rahat OC yapılabiliniyor. Birde 9370 gibi 9xxx serisi 8350 üstüne stok fanın dayandığı kadar OC yapılmış sürümler. Yoksa aynı OC'yi 8350'ye de yapılabiliniyor.

Almışken tam F/P ürünü alacaksın. Mesela 8320'nin F/P oranı 92 , 6300'ın 100 , 8350'nin 99 diye hatırlıyorum. Tabi bu değerler "Chip Online Dergisi Aralık Ayı" üstünden hatırladığım değerlerdir. Eğer bütçem olsaydı 780 takmak istiyordum. Ama malum arada 600TL fark var :D

Baban için geçmiş olsun.
Sana göre en iyi ekran kartı : R9 290

Şimdiden sistemin hayırlı olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı