RevoLand sistem topluyor!

• Konuyu başlatan Mert Ercan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 26.786

R9 280X ya da GTX770 mi alayım yoksa R9 290 mı bekleyeyim?

• Oy verenlerin toplamı
    59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laay lay lay lalalay, ucuz anakartın ben, kimse almasın H81M-P33 falan, Haluk abi küstüm ben sana anakartın içinden o küçük adaptör bile çıkmadı kasanın ön portlarını takmak için 1 saat uğraştım, sonra msi logosuda çıkmadı ve anakartın yanında vida bile yoktu, corsairin gönderdiği 4 lü vidadan 1 tanesinin bir bölümü değişik bir şey ile kaplıydı bu yüzden anakartı şuanda 3 tane vida tutuyor. :( (Ekran kartını aldıktan sonra en kısa süre içerisinde anakartı değiştireceğim, sanırım.)

Her neyse, işlemci soğutucusu yokmuş maalesef topkapı şubesinde, TX falan geçirmeye bir şeyler geçirmeye çalıştılar tabi yemedim ben taktım stok fanı. :D

Her neyse Gold sağolsun ram'leri göndermediği için başlatamadım sistemi, bekliyoruz bakalım ne zaman gönderecek ramleri Gold...

Bir kaç resim;
1.jpg

2.jpg

3.jpg

Sistem;
Intel i5-4670
MSI H81M-P33 (tavsiye etmiyorum, paraya kıyıp düzgün bir şey alın 1150 soket işlemci alacaksanız.)
GSkill RipjawsX 2x4GB 1866MHz CL9 (Gold neredesin!)
Seagate Barracuda 1TB
Corsair Carbide 400R + 750W

Haluk ağabey darılmaz inşallah ama o anakart ofis sitemleri için ben sana sonra bir anakart önerecektim ama 1 haftan var diye beklemiştim. Neyse hayırlı olsun anakartını hemen değiştirme bozulana kadar devam et, mavi ekransız oyunlara. :D

Yok yok sinirimi attım üstünden anakart değişmez kolay kolay. :D

Abi MSI sevgin seni batırdı. Asus cömert valla. Ne ararsan koyuyor :D Ben önerdim sana Asus H81M-Plus alacaktın kurtulacaktın. Neyse montajını yapmışsın. Artık geriye de almazlar :D Bu arada CX750 modüler değil miydi ?

Abi MSI sevgin seni batırdı. Asus cömert valla. Ne ararsan koyuyor :D Ben önerdim sana Asus H81M-Plus alacaktın kurtulacaktın. Neyse montajını yapmışsın. Artık geriye de almazlar :D Bu arada CX750 modüler değil miydi ?
Yok yok MSI'dan memnunum da çok ucuza aldım yahnisi yavan oldu. :D

CX750M var o modüler bu CX750 modüler değil. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı