RevoLand sistem topluyor!

• Konuyu başlatan Mert Ercan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 261
  • Görüntüleme 26.782

R9 280X ya da GTX770 mi alayım yoksa R9 290 mı bekleyeyim?

• Oy verenlerin toplamı
    59
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doların 1,76 olduğu günlerden bir gün 14.01.2013 günü. :(
x5Ks2.jpg

Hocam ben gidiyorum Pentium'lu ofis sistemine H81-P33 öneriyorum, siz gidiyorsunuz 4670'e H81-P33 alıyorsunuz! :D

Neyse hayırlı olsun, sonuçta işinizi görecek.
Deme öyle deme, sonra Haluk abi döver senide beni dövdüğü gibi. :( :D :D

Laay lay lay lalalay, ucuz anakartın ben, kimse almasın H81M-P33 falan, Haluk abi küstüm ben sana anakartın içinden o küçük adaptör bile çıkmadı kasanın ön portlarını takmak için 1 saat uğraştım, sonra msi logosuda çıkmadı ve anakartın yanında vida bile yoktu, corsairin gönderdiği 4 lü vidadan 1 tanesinin bir bölümü değişik bir şey ile kaplıydı bu yüzden anakartı şuanda 3 tane vida tutuyor. :( (Ekran kartını aldıktan sonra en kısa süre içerisinde anakartı değiştireceğim, sanırım.)

Her neyse, işlemci soğutucusu yokmuş maalesef topkapı şubesinde, TX falan geçirmeye bir şeyler geçirmeye çalıştılar tabi yemedim ben taktım stok fanı. :D

Her neyse Gold sağolsun ram'leri göndermediği için başlatamadım sistemi, bekliyoruz bakalım ne zaman gönderecek ramleri Gold...

Bir kaç resim;
1.jpg

2.jpg

3.jpg

Sistem;
Intel i5-4670
MSI H81M-P33 (tavsiye etmiyorum, paraya kıyıp düzgün bir şey alın 1150 soket işlemci alacaksanız.)
GSkill RipjawsX 2x4GB 1866MHz CL9 (Gold neredesin!)
Seagate Barracuda 1TB
Corsair Carbide 400R + 750W
Kardeşim hayırlı olsun. Allah pişman etmesin. Kısa zamanda kalan parçaları tamamlarsan sorun yok ve bence anakartı kafana takman çok saçma olur. Ayrıca Haluk Bey önerdiyse vardır bir bildiği. Neticede sen sitemi oyun için topladın. Anakart kötü olduğu için fps düşmeyeceğine göre sorun yok.

5 li priz çok iyiymiş :D Hayırlı olsun sevindim adına , 400R nin içinde de o anakart biraz garip durmuş :D Devamını bekliyoruz . Bu arada monitör neydi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı