Rezil rüsva Arcane

Binlerce saat CS:GO oynadığına eminim ama kanıtlayamam. Valorant Riot'un yaptığı en başarılı oyundu.

Ama Tencent satın aldığı şirketlerin yönetimine karışmadığını söylemiyor muydu? Bir de ben de Arcane'e yeni başladım hangi bölüme kadar izleyeyim?
Ben 3. bölümde diziyi edebi yönden çok yetersiz bulduğum için bırakmıştım. Siz izleyin, belki beğenirsiniz.
 
Mesela neyi yetersiz buldunuz söyler misiniz?
Aşırı basit ve stok karakterler içeren bir yapım. Özellikle Silco, hiç gerçekçi bir karakter değil. Aşırı alışıldık bir kötü tiplemesi. Geçmişte iyidir, birisi tarafından ihanete uğrar ve kötü olmaya karar verir. Çok tanıdık gelmiyor mu bu tipleme? 3. bölümden sonra bıraktım.
Dizideki karakterlerin yazımı çok basit ve karakterlerin altyapılarına hiç uğraşılmamış. Bunun sonucunda da vasat bir eser ortaya çıkıyor. Ayrıca League of Legends evreninde çok daha etkileyici olma potansiyeline sahip hikayeler var. Görsel anlamda iyi olsa da edebi yönden çok zayıf kalıyor.
 
@TheVanguard 3.bölümden sonrasını izlediniz mi bilmiyorum ama karakterlerin altyapılarına hiç uğraşılmamış demek çok yanlış olur Jinx'in delirmesiyle, VI'ın kardeşini geri bulma isteği Viktor'un hastalığı vs. daha iyi anlatılmazdı. Üstte belirttiğim gibi bölümler fazla olsaydı tabii ki daha iyi anlatılabilirdi ama bu bile kafi. Ayrıca arcane bence VI ve Jinx ile başlaması daha mantıklı çünkü VI ve Jinx ile olan ilişkileri hem çok değişik hem çok merak uyandırıcı ve Riot bu dizinin tutmasını ve LoL'un daha fazla oyuncusu olmasını istediği için kesinlikle en mantıklı seçim Jinx ve VI olduğunu düşünüyorum.
 
Az önce son bölümü izledim ve ne olduğunu anlamadım. Bölümler öyle hızlı geçti ki sanki aradan çıksın demişler. Sonunu da beğenmedim.
Sadece Jinx'in Silcoyu öldürmesini sevdim o kadar. Ne VI ve Caitlyn'in arasında bir şey oldu ne de Mel lb çıktı.

Riot bu sefer batırdı cidden. Başta ben bağımlısı olmuştum ama diziden soğudum.
Dizi geçmişi anlatıyor, hikayedeki VI daha oyundaki versiyonu değil şuan. Get Jinxed'in öncesi bu. Daha Jinx'in, iyice delirmesi lazım. Dizi güzel. 2. sezon daha güzel olur. İlk sezon olduğu için ve Riot'un ilk deneyimi olduğundan iyileşir. Ben hapishane olaylarını vs. görmediğimiz için mutsuzum. Aksi halde güzel dizi.
 
3. bölümden sonra bıraktım.

Dizideki karakterlerin yazımı çok basit ve karakterlerin altyapılarına hiç uğraşılmamış.
Asıl bomba Act 2 ve 3'te patlıyor zaten. Tüm karakterler çok güzel işlenmiş dizide. Viktor'un Singed ile olan bağlantısına kadar anlatıyorlar mesela.

Ama erken bitirmeye çalıştıkları çok bariz yine de. Vi'ın hapishanedeyken hiçbir sahnesi falan yoktu, hiç göstermediler. Biraz hızlı gelişiyor olaylar.
Sezon 2 kesinlikle gelecektir, bu sefer olaylar diğer bölgelere de bağlanacak. Ayrıca Vander, Warwick olarak ortaya çıkacak. Bunu da belli ettiler son bölümde zaten. Singed onunla uğraşıyordu.
 
Az önce son bölümü izledim ve ne olduğunu anlamadım. Bölümler öyle hızlı geçti ki sanki aradan çıksın demişler. Sonunu da beğenmedim.
Sadece Jinx'in Silcoyu öldürmesini sevdim o kadar. Ne VI ve Caitlyn'in arasında bir şey oldu ne de Mel lb çıktı.

Riot bu sefer batırdı cidden. Başta ben bağımlısı olmuştum ama diziden soğudum.

Agaa spoiler yedim yanlışlıkla
 
Olum siz kafayı mı yediniz? Netflix'in bu yıl çıkardığı en iyi şey diyebilirim. Dizinin sanat kısmı çok ileri seviyedeydi. Hikaye komplike ve genişleyen şekilde ilerliyor. Viktor'un aktarımı çok iyiydi. Ekko ve Jinx dövüşü çok iyiydi. Hikayeye ek Ezreal'ı görmeyi beklerdim çünkü çok müsaitti.
 

Geri
Yukarı