Çözüldü RGB Controller Kurulumu Nasıl Yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bugün bir tane kasa aldım. Kasada da RGB Controller kiti var. Bunu nasıl kuracağım? Enerjiyi PSU Molex'ten mi alacak ve sonrasını ne yapacağım? Detaylı anlatabilirsiniz, teknik bilgim var.

IMG_1269.jpeg

Ortadaki kırmızı Molex enerjiyi oradan mı alacak? Ama sol tarafta boş üç pin var Power'in 12 v yazıyor? Ben bulamadım o kabloyu eksik yanlış ürün mü aldım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasanız hayırlı olsun, PSU'dan güç almak için kabloların uç kısmından resmini eklemeniz mümkün mü? Ayrıca kasanızın marka model nedir? Moleksin yan fan girişlerin de resmini atabilirseniz ben de merak ettim tırnaklı Molex mi diye :)

Power in yazan yere kablo girmesi gerekebilir. Molex veya SATA olabilir. PC Input ise Header bağlantısı olabilir. Power in kablosunun da gelmiş olması gerekir. İsterseniz kutuya falan bakın.

Son düzenleme:
Power in yazan yere kablo girmesi gerekebilir. Molex veya SATA olabilir. PC ınput ise header bağlantısı olabilir. Power in kablosunun da gelmiş olması gerekir. İsterseniz kutuya falan bakın.

Power in yazan yer üç pin hocam. Molex veya SATA imkansız değil mi? PC input ise Molex direk PSU'ya bağlamalık. Power in kablosu yok çıkmadı.

Hocam kasanız hayırlı olsun, PSU'dan güç almak için kabloların uç kısmından resmini eklemeniz mümkün mü? Ayrıca kasanızın marka model nedir? Moleksin yan fan girişlerin de resmini atabilirseniz ben de merak ettim tırnaklı Molex mi diye :)

Teşekkür ederim:)

Kırmızıdan güç alacak. Onun yanındakiler opsiyonel. Birisi anakarta bağlamak için diğeri de kasa tuşuna bağlamak için.

Anlaşıldı hocam tamamdır teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bağlantı kablosu olması lazım. O şekilde olmaz. PC Input için olan kabloda SATA veya Molex bağlantısı var mı?

Anladım hocam. O zaman bu bağımsız olarak da çalışıyor gözüküyor. Fanlar 6 pinli ise böyle olabiliyor. PC Input yazması yanıltıcı olabiliyor. Bazı kontrolcülerde anakarttaki Header'a bağlantı kablosu oluyor. Sizde ise göremedim. Belki denildiği gibi Power in olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı