Rgb icin jrgb gibi girisler varSys fan gibi bir giriş olması lazm anakartında fanların bir led bir de kontrol headeri var onu anakarta bağlarsan sorun çözülür (kasanın içinden çoklayıcı çıkıyordiye biliyorum 3 fan pinini bir bir çoklayıcı ile anakarta bağla)
Benim anakart msi in farkli modeli ama anladin senSys fan gibi bir giriş olması lazm anakartında fanların bir led bir de kontrol headeri var onu anakarta bağlarsan sorun çözülür (kasanın içinden çoklayıcı çıkıyordiye biliyorum 3 fan pinini bir bir çoklayıcı ile anakarta bağla)
Rgb icin jrgb gibi girisler var
![]()
Burayı atlamısım eğer desteklemiyorsa hicbir sekilde anakarta donusturucu vs. Kullanarak bağlayamazsınız kontrolcü almanız gerekir ki bu da manuel olarak renk değişimi yapmanızı sağlar diğer programda da gözukmezKasadan bir RGB çoklayıcı var,bu anakartta onu desteklemiyormuş herhalde. Bu o kadar önemli değilde fanların kablo ucunda 3 tane pin var, Sysfan girişinde 4 tane var.Bir fan çoklayıcı alırsam bu sorunu çözebilir miyim acaba?
Hiç mi dönmüyorYa renk falan olmasada olur, bu fanları nasıl nereye bağlıyacağım acaba? Fanlar çalışsalar yeter.
Fanları psu ya bagladiniz mıHiç mi dönmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.