RGB Fan B450M Pro M2 Max Takma

Sys fan gibi bir giriş olması lazm anakartında fanların bir led bir de kontrol headeri var onu anakarta bağlarsan sorun çözülür (kasanın içinden çoklayıcı çıkıyordiye biliyorum 3 fan pinini bir bir çoklayıcı ile anakarta bağla)
Sys fan gibi bir giriş olması lazm anakartında fanların bir led bir de kontrol headeri var onu anakarta bağlarsan sorun çözülür (kasanın içinden çoklayıcı çıkıyordiye biliyorum 3 fan pinini bir bir çoklayıcı ile anakarta bağla)
Rgb icin jrgb gibi girisler var
20191223_210916.jpg

Rgb icin jrgb gibi girisler var
20191223_210916.jpg
Benim anakart msi in farkli modeli ama anladin sen

Kasadan bir RGB çoklayıcı var,bu anakartta onu desteklemiyormuş herhalde. Bu o kadar önemli değilde fanların kablo ucunda 3 tane pin var, Sysfan girişinde 4 tane var.Bir fan çoklayıcı alırsam bu sorunu çözebilir miyim acaba?

Üstteki kablo Sysfan headera girmiyor, aşağıdakide fanların kablosu

Dosya Ekleri

• Y7Fxfqyv.jpeg
    Y7Fxfqyv.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 123
  • jB8zwGu3.jpeg
    jB8zwGu3.jpeg
    943,3 KB · Görüntüleme: 143
Rgb leri corsairin kontr
Kasadan bir RGB çoklayıcı var,bu anakartta onu desteklemiyormuş herhalde. Bu o kadar önemli değilde fanların kablo ucunda 3 tane pin var, Sysfan girişinde 4 tane var.Bir fan çoklayıcı alırsam bu sorunu çözebilir miyim acaba?
Burayı atlamısım eğer desteklemiyorsa hicbir sekilde anakarta donusturucu vs. Kullanarak bağlayamazsınız kontrolcü almanız gerekir ki bu da manuel olarak renk değişimi yapmanızı sağlar diğer programda da gözukmez
Kasanin da kendi kontrolcüsü var
20191223_210924.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı