RGB Fan B450M Pro M2 Max Takma

1 Adet Sys fan portu var, çoklayıcı alıp 4 pinli Sys fan a takacaksınız ve size 3 pinlik 3 tane kablo çıkışı sunacak onlara da kasa fanlarını takacaksınız. RGB ler için ise Anakart ın üstünde 1 adet JLED portu var ona takabilirsiniz ama ozaman kontrol edilmez yada kontrolcü ye bağlayıp kontrol edeceksiniz.

allahım ya okadar insan var doğru düzgün yardımcı olmadınız yahu bu adama corsair spec delta kasada dahili rgb kontrolcü var ona bağlaman gerekiyor aynı anakarttan bende var rgb kontrolcü mevcut değil yani anakarta takamazsınız hiçbir şekilde kasayla birlikte gelen rgb kontrolcüyle kullanabilirsiniz zaten o kasayla birlikte tüm aparatları geliyor nasıl kullanamadınız anlam veremiyorum

Merhaba,
Biraz şaşırmış durumdayım, zira koskoca bir mecrada ki - yüzlerce binlerce kişi bu mesajları okurken - yazım kuralları ve özellikle saygı unsularına hiç dikkat edilmiyor. Kişisel olarak biraz dikkatli olmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

Benim aldığım rgb fanlı kasada, rgb kontrolcü çıkmadığı için anakarta bağlayamıyorum. Anladığım kadarıyla rgb kontrolcü almam gerekiyor. Sanıyorum şuan sadece PSU'ya molex ile bağalayacağım (ancak bu şekilde de fan hız kontrolü yapamacağım, umarım sesli olmaz. Psu hala kargoda).

Aslında rgb çokta umrumda değil. Sadece fanların hız kontrolünü anakart ile yapabilseydim iyi olacaktı.

İyi forumlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı