RGB ile Rainbow arasındaki farklar nelerdir?

Daha fazla  
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu konu hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum.
RGB ile Rainbow arasındaki farkı ve aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğini öğrenmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

RGB, animasyonlar arasında geçiş yapabileceğiniz anlamına gelir. FRGB yani Rainbow'da ise tüm fan sabit bir renk skalasında yanar. Tabii ürünün klavye, mouse gibi bir çevre ürünü mü yoksa fan mı olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.

Rainbow sabit gökkuşağı rengidir. RGB ise tüm renkleri istediğin bölgede kullanmaktır.

Özet geçeyim RGB red, green, blue renkler ile istediğiniz renkleri oluşturabilmenizi sağlar. Örneğin 10 birim kırmızı, 50 birim mavi, 70 birim yeşil karıştırıp bir renk elde edebilirsiniz. Bu sebeple RGB ile istediğiniz renklere sahip olursunuz. Rainbow ise fandan gidelim, fanın çevresinde 20 led varsa bir led mavi, bir led kırmızı, bir led yeşil, bir led mor, bir led sarı... diye gider. Bu renkler sabittir ve değiştiremezsiniz. bu görünüş gökkuşağını andırdığından Rainbow deniyor, diğer ismi ise Fixed RGB olarak yani değiştirilemeyen renkler olarak geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı