Elektronik RGB LED çubuk 75 TL!

En geç benimki geliyor zaten benimkinden de haber yok. Kulaklık geldi direk ilana koydum pıt pıt ediyor baslar tam 300 liralık kulaklıkmış🙄

@Lory7 teşekkür ederim sayenizde bende bir tane aldım.:)

Hayırlı olsun. Gelmesi biraz uzun sürüyor galiba benimki hala gelmedi 😅
En geç benimki geliyor zaten benimkinden de haber yok. Kulaklık geldi direk ilana koydum pıt pıt ediyor baslar tam 300 liralık kulaklıkmış🙄
Ses kalitesi benim için yeterli ben kullanıyorum. Tabii 300 liralık kulaklıktan profesyonel birşey beklememek gerek.

Hayırlı olsun. Gelmesi biraz uzun sürüyor galiba benimki hala gelmedi 😅

Ses kalitesi benim için yeterli ben kullanıyorum. Tabii 300 liralık kulaklıktan profesyonel bir şey beklememek gerek.

15 gün diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Fiyatına göre bedava yalnız almışken ortamı komple değiştirecek. Soft RGB renkleri olan ampül düşünüyordum baya seçenek varda nelere dikkat edicez bilmiyorum.

Merhaba ilk siperişe özel bu LED'ler 75TL'ye geliyor. Sese duyarlılar ve modları da var isterseniz ses duyarlılığını kapatabiliyorsunuz. Satıcının dediğine göre bilgisayara takıldığında bilgisayarda ki sesleri de algılıyor. Yazılımı ve renk kontrolü yok. Bu fiyata resmen bedava ben kaptım bir tane.
Hangisi şarjlı ve 32 LED hepsini seçiyorum seçim değişmiyor sadece fiyat değişiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı