RGB LED önerisi

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Masamın arkasına LED yapmayı düşünüyorum. İade falan uğraşmak istemiyorum kullandığınız ya da bildiğiniz bir LED var mı?

Monitör arkası düşünürseniz.
Kullanıcı yorumları gayet iyi uzun vadede üzmez diye düşünüyorum.

Hocam bayağı pahalı bende düşündüm bunu ama bütçe maksimum 500.

Hocam bayağı pahalı bende düşündüm bunu ama bütçe maksimum 500.

Kağıt üstü gayet güzel duruyor yorumları da olumlu. 200 300 TL'lik LED'lerden çok daha iyidir.

Aynı LED'in 5M Temu'da falan 300-400 TL arası sizce nereden alınmalı.

Markasına bakmadan LED ürünü almamalısınız. Elektrik bu yangın bile çıkartır.

Hocam abarttığınızı düşünüyorum tam olarak da bir bilgim olmasa da fakat Google'a baktığımda böyle diyor "geleneksel ışık türlerinin aksine, LED'ler çok az ısı üretir, bu nedenle herhangi bir yanma riski oluşmazlar"

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam abarttığınızı düşünüyorum tam olarak da bir bilgim olmasa da fakat Google'a baktığımda böyle diyor "geleneksel ışık türlerinin aksine, LED'ler çok az ısı üretir, bu nedenle herhangi bir yanma riski oluşmazlar"
Söylediği doğru, abartmıyor. Gerçekleşme ihtimali düşük ama yine de olabilir. LED'ler de oldukça ısı üretir. Isıdan dolayı yangın çıkarmazlar zaten. Olur da şerit içerisindeki herhangi bir LED bozulursa ve bozulduğu durumda kısa devre olursa, o zaman LED'in bağlı olduğu adaptöre göre yangın da çıkabilir, hiçbir şey de olmayabilir. Kullandığınız şerit LED'den ziyade kaliteli, koruma önlemleri olan bir güç kaynağı ya da adaptör tercih edin. Her şey Google'a sormakla öğrenilseydi herkes her şeyi bilirdi zaten, değil mi? :)

Söylediği doğru, abartmıyor. Gerçekleşme ihtimali düşük ama yine de olabilir. LED'ler de oldukça ısı üretir. Isıdan dolayı yangın çıkarmazlar zaten. Olur da şerit içerisindeki herhangi bir LED bozulursa ve bozulduğu durumda kısa devre olursa, o zaman LED'in bağlı olduğu adaptöre göre yangın da çıkabilir, hiçbir şey de olmayabilir. Kullandığınız şerit LED'den ziyade kaliteli, koruma önlemleri olan bir güç kaynağı ya da adaptör tercih edin. Her şey Google'a sormakla öğrenilseydi herkes her şeyi bilirdi zaten, değil mi? :)
Hocam, o zaman 500-1000 TL fazla verip adam akıllı bir şey alın. Bütçesine uygun olan bir tavsiye verdim. Alabiliyorsanız 500 TL’ye kaliteli bir şey, haber edersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı