RGB sistemleri paylaşalım

Pembe - Mor ARGB'ler bir tek bana güzel gelmiyor sanırsam. Şunun gibi bir şeyin çoğu ARGB sistemlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İş adamı oyun bilgisayarı gibi. Fakat oldukça iyi duruyor.

Kasanın üstüne 2 adet fanlar ile senkronize çalışan LED var. PSU'nun önündeki boşluğa bir tanesini bugün yerleştiricem.

Üstünden bahsetmiyorum. Bu arada aynı fonlardan takmaya dikkat edin yoksa çirkin durabilir hareketli efektlerde.

Üstünden bahsetmiyorum. Bu arada aynı fonlardan takmaya dikkat edin yoksa çirkin durabilir hareketli efektlerde.
IMG_20210404_102133.jpg

Bahsettiğim aRGB LED'ler.

Buda benden
@Sktklyci sistem özellikleriniz nedir hocam? Ayrıca PC Hocası'nın "Sistem Savaşları" serisine mi katıldınız? :)
Evet o an izliyordum😁
Buda benden

Evet o an izliyordum😁
Sistem özellikleri,

MSI MPG Z490 CARBON EK X ANAKART
İNTEL İ9 10900K İŞLEMCİ
GSKILL CL16 3600 MHZ ARBG 64 GB RAM
MSI RTX 2080 Tİ LİGTHNING Z EKRAN KARTI
SAMSUNG 980 PRO M2 SSD 1 TB
RAIJINTEK ARGB FANLAR VE SIVI SOĞUTMA
ASUS VG27VQ 165 MHZ CRUWED MONITOR
LOGITECH G502 LIGHTSPEED ARGB MAUSE
HP OMEN ARGB KLAVYE
TERMALTAKE 850 W MODULER 80+ GOLD GUC KAYNAGI
TERMALTAKE CORE P8 KASA
@Sktklyci sistem özellikleriniz nedir hocam? Ayrıca PC Hocası'nın "Sistem Savaşları" serisine mi katıldınız? :)
Sistem özellikleri,

MSI MPG Z490 CARBON EK X ANAKART
İNTEL İ9 10900K İŞLEMCİ
GSKILL CL16 3600 MHZ ARBG 64 GB RAM
MSI RTX 2080 Tİ LİGTHNING Z EKRAN KARTI
SAMSUNG 980 PRO M2 SSD 1 TB
RAIJINTEK ARGB FANLAR VE SIVI SOĞUTMA
ASUS VG27VQ 165 MHZ CRUWED MONITOR
LOGITECH G502 LIGHTSPEED ARGB MAUSE
HP OMEN ARGB KLAVYE
TERMALTAKE 850 W MODULER 80+ GOLD GUC KAYNAGI
TERMALTAKE CORE P8 KASA

Pembe - Mor ARGB'ler bir tek bana güzel gelmiyor sanırsam. Şunun gibi bir şeyin çoğu ARGB sistemlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ulan Ercü, elime geç sıkıcam kafana!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı