RGB veya ARGB fanlı kasa önerisi

4 GB VRAM'in üzerine geçen oyunlar da var ama büyük çoğunluğu altında.

5500 XT, RX 590 civarı bir kart zaten, 3-5 FPS'ya geçer ya geçilir. Öyle abartılacak bir fark yok performans olarak.

RX 580-590 evet fazla güç tüketiyor, genel olarak da RX 5500 XT'ye göre daha fazla ısınması doğaldır.
Tabii modelden modele göre değişir biraz da. Örneğin XFX 590 ısınma konusunda çok şikayet alan bir kart.

5500 XT 8 GB almak mantıklı. 1650 Super 4 GB'de tercih edilebilir.

Teşekkür ederim.
4 GB VRAM'in üzerine geçen oyunlar da var ama büyük çoğunluğu altında.

5500 XT, RX 590 civarı bir kart zaten, 3-5 FPS'ya geçer ya geçilir. Öyle abartılacak bir fark yok performans olarak.

RX 580-590 evet fazla güç tüketiyor, genel olarak da RX 5500 XT'ye göre daha fazla ısınması doğaldır.
Tabii modelden modele göre değişir biraz da. Örneğin XFX 590 ısınma konusunda çok şikayet alan bir kart.

5500 XT 8 GB almak mantıklı. 1650 Super 4 GB'de tercih edilebilir.

Hala kasa bulamadım istediğime göre. kimisinin fiyatı yüksek kimisinin fanlarının ortası siyah(benim için çok önemli fanın göbeği de ışıklı olacak) kimisinin kalitesi düşük fanı ayarlanmıştır. Kasayı aldıktan sonra da sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sizce bu saydıklarımın dışında hangi kasayı almalıyım? Corsair Spec Delta çok ucuz ve PSU'lu ama RGB Flow özelliği yok sadece tek renk arasında geçiş yapıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı