Rig fişini çekmeye adım adım gidiyoruz

410 mh’lık sistemin giderini 2-3 ay cepten karşılamayı planlıyorum. Bakalım birikim ne kadar zamanda kâra dönüşecek. Sisteme yaptığım yatırımın 3 katını çıkardım. Bu yüzden bir süre cepten harcayıp duruma bakacağım. Baktın olmuyor sistemi temizleyip paketleyip rafa kaldıracağım. İleride belki tekrar işe yarayabilir.

 
@mehmetdu kriptolar yükselişe geçti gibi...
Bu dipten yükseliş de olabilir. Eğer ETH 1-2 gün daha 1.000 doların üzerinde seyrederse, artık durmayıp yükselecektir diye düşünüyorum. Öyle bir tablo da söz konusu çünkü. Ve önceki gün yüklü miktarda BTC-ETH alındığı söyleniyor.

Halen yarı yarıya bir kazancım olmuş olsa da, benim fişi çekme olayımı da bu 1-2 güne bağladım.
 
Elektrik fiyatlarına bir zam daha geliyor. Elektrik dağıtım şirketlerinin yöneticileri ve enerji tabii kaynaklar bakanı Fatih dönmez geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. Yöneticiler, bakan dönmez'den yüzde 50 zam talebinde bulundu. Son gelişmelerle birlikle 1 Temmuz'dan itibaren elektrik fiyatlarında en az yüzde 30 zam yapılması konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

 
Sizin Ethereum'a shortu vurduk kusura bakmayın hocam. :)
IMG_20220620_210526.jpg
 
@Nikneyime maalesef bir de o çıktı başımıza, gerçi beklenen bir şeydi ya... (TL her geçen gün eriyor sonuçta, elektrik niye nasibini almasın ki.)

@eth kusurluk bir şey yok, asıl bundan sonrasına bakalım. Sizin bundan sonraki süreçte beklentiniz ne?
Sora sorar Bağdat bulunurmuş😄 Biz de buna göre yolumuzu bulalım bari.
 
@Demondimeth BTC an itibariyle çok riskli bir konuma inmiş durumda. 20 seviyesini aşmazsa 12'ye kadar inme riski var. ETH de 500 $'a kadar düşebilir. Bu bağlamda fişi çekmek kaçınılmaz.

Mum grafikleri uzun vade yatırımcılar için umut verici olsa da miningciler için adeta felaket gibi görünüyor.
 
@Tryhard kusurluk bir şey yok, asıl bundan sonrasına bakalım. Sizin bundan sonraki süreçte beklentiniz ne?
Sora sorar Bağdat bulunurmuş😄 Biz de buna göre yolumuzu bulalım bari.
Bildirim gelmemiş şimdi görüyorum. :D
19K altına inmediği sürece yatay gideriz ondan sonra yukarıya doğru gider bence.
Şu anki durum çok umrumda değil açıkçası scalp yapıyorum sadece. Bana her türlü ekmek çıkar. :D
 
Bende 2 adet kart var. 5700 ve 6600. toplam günlük harcadıkları enerji 6.1 kW. Akıllı prizden ölçtüm. Yüzde 15 bu ay gelen zamla vergi dahil 435 TL elektrik gideri var. Şu an şu dakikadaki ETH fiyatı ile 555 TL kazanç var. Kar: 120 TL (ay 31 gün hesaplanmıştır) durum çok vahim. Şu dakikaya kadar kapatmamıştım ama bugün yarın kapatırım bende.

İkisi ile kaç MH/s alıyorsunuz?

Bende de 3070 var madencilik için almadım ama arada ETH kazıyordum kazançlar cidden düşmüş bir de üstüne ETH düştü madencilerin gözü yaşlı. :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı