"Rio Computer System" güvenilir mi?

Fyskn

Decapat
Katılım
12 Ocak 2022
Mesajlar
551
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Arkadaşlar takas yoluyla laptop alacağım. Siz satın aldınız mı? Güvenilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rio Computer System yetkilisi;

Firmamızın bu konular hakkında isminin geçeceğini karalama kampanyası adı altında bi takım böyle olaylar olacağını birgün bekliyorduk.
Konunun açıldığından 3 saat sonrasında cevaplanmasıda komik bir durum tabiiki.
Ürünlerimiz hakkında ve müşterilerimizin feedbacklerini önemsediğimizden dolayı google yorumlarımız şirketimizin Kadıköy Bölgesinde Aktif faaliyetinden itibaren yoruma açılmıştır.
Ve ilgili müşterilerimize referans olmaktadır.Soruyu cevaplayan arkadaşımızın bu konu hakkında gelip memnuniyetsizliğini belirtmesi tabiiki normal birşey olarak görüyoruz fakat soruyu cevaplayan ilgili arkadaşın firmamıza daha öncesinde gelip memnun kalmaması gerçeğini doğrulamak için arkadaşımızı şirketimizle iletişimize geçip geldiği zaman giriş çıkışlarını kamera kayıtlarını gözlemlemek adına doğruluğunu kanıtlamak için yorumun devamını getirmesini rica ediyorum.
Ziraa şirketimize gelip eli boş dönen bir müşterimiz olmadı saygılar,sevgiler
Rio Computer System
 
Selamlar,
İsmim Akın uzakyol gemi kaptanıyım Rio computerden monster bir laptop satın aldım laptobu satın aldığımda Türkiye de değildim havale yolu ile parayı gönderdim satın alana kadar sürekli sorularıma tek tek cevap verdiler amaçları satış değil müşteri kazanmak bunu bilin isterim aldığım cihazda en ufak dahi bir problem söz konusu değil
 
ben de bilgisayar aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığıyla gidip alabilirsiniz bence bu yorumu atan arkadaş firmaya leke atmak istiyor
 
Son düzenleme:
Açıkçası 1 hafta 10 gün önce Monster Tulpar T7 cihaz aldım Kadıköy'deki yerlerine gidip.
Sıfır gibi cihaz.
Şu anlık bir sorun yok anormal bir durum yaşamadım.
Arkadaş nasıl bir problem yaşamış da o şekilde diyor acaba?
Kuru kuruya bir konuda anlaşılamadı diye bu şekilde yüzlerce kişinin görebileceği bir platformda böyle bir yorum atmak etik ve hoş degil.
Neyse durum konuşup anlaşılır.
Bence gayet samimi ve düzgün arkadaşlar gittiğimde karşılaştığım oydu.
Dolandırıldığını veya kaldırıldığını ispatlıyorsan resmî yollardan gereğini yap.
 
Merhaba.

Öncelikle ürünlerinde sıkıntı var yazan arkadaş aynı firmadan mı bahsediyor. Açıkçası anlamdım bende kendilerinden cihaz aldım çok memnunum zaten genel olarak kapalı kutu sıfır cihaz satıyorlar. Nasıl böyle bir yorum yapmış arkadaş firmaları lekelemek bu kadar basit olmamalı bence saygılar.
 
Konuya son yazanların hepsi yeni açılmış 1 mesajı olan hesaplar büyük ihtimalle firma tarafından açılmış hesaplar. Böyle firmalara dikkat etmek lazım. Herşeyi ucuza satıyorlar var bir iş gibi.
Mağazamızı ziyaret ederek bir iş olup olmadığını bakabilirsiniz mağaza ziyareti yapılarak satış mevcut

Konuya son yazanların hepsi yeni açılmış 1 mesajı olan hesaplar büyük ihtimalle firma tarafından açılmış hesaplar. Böyle firmalara dikkat etmek lazım. Herşeyi ucuza satıyorlar var bir iş gibi.
Aynı zamanda ürünlerin hepsi resmi yetkili servis garantili bilginize
 
Son düzenleme:
Mağazamızı ziyaret ederek bir iş olup olmadığını bakabilirsiniz mağaza ziyareti yapılarak satış mevcut


Aynı zamanda ürünlerin hepsi resmi yetkili servis garantili bilginize
Sahibinden üzerinde görmüştüm o yüzden bu konuya baktım, 200 üzerinde ilanınız var param güvende ile ama neden hiç satış yok? Yakında laptop almayı düşünüyorum çünkü.
 
Kesinlikle tavsiye etmiyorum dostum bir de karalama kampanyası demiş şaka gibi ben gördüğümü söylüyorum direkt kullanıcıdan almanı tavsiye ederim.
Zaten yorum yapanların yeni hesap olduğunu görmen benim haklı çıkmamda en büyük pay
Emin misiniz kadıköyde mağazamıza gelip cihaz almayıp gidip çıkan kimseyi görmedik siz nasıl ne ara geldiniz hangi firmaya geldiniz ? bize böyle bu mecralardan karalama yapıyorsunuz.
Gerekli mercilere şikayetimizi en yakın zamanda bildiriyoruz bilginize, kamera giriş çıkışlarından mağazamıza gelip gelmediğiniz tespit edilsin varsa haklılığınız gerekli yerlerde yüzleşmiş olalım
Burada Rio Computer System adı altında bir yazıya böyle kendinden emin açık yüreklilikle cevap verebilme cesaretinizin devamını bekliyoruz.
Varsa haklılık payınız karşılıklı olarak sizde bizleri dava edersiniz.
 

Geri
Yukarı