3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 20 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar maalesef kardeşim ile aynı bilgisayardan oyun oynuyoruz. Valorant hesabımı işgal etmiş durumda ve çok kötü oynuyor. Ben farklı bir Riot hesabı açsam sorun çıkarır mı? Çoklu hesap ban sebebi mi?
Arkadaşlar maalesef kardeşim ile aynı bilgisayardan oyun oynuyoruz. Valorant hesabımı işgal etmiş durumda ve çok kötü oynuyor. Ben farklı bir Riot hesabı açsam sorun çıkarır mı? Çoklu hesap ban sebebi mi?
M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #11 letmenow dedi: Hayır sorun yok, 6 tane Valorant hesabım var, çoğu çalıntı. Genişletmek için tıkla... Alıntı hesaplardan biri hile açarsa ban yer mi ana hesapta? (çünkü bende arkadaşlarımın hesabına giriyorum arada ) Artı 0 Eksi
letmenow dedi: Hayır sorun yok, 6 tane Valorant hesabım var, çoğu çalıntı. Genişletmek için tıkla... Alıntı hesaplardan biri hile açarsa ban yer mi ana hesapta? (çünkü bende arkadaşlarımın hesabına giriyorum arada )