Riot hesabım çalındı

Bertyy

Centipat
Daha fazla  
Selam. Benim bilgisayarıma yakın zamanda virüs bulastı ve bütün Gmail'lerimi çaldı bunun üstüne Riot hesabımda gitti. Ticket attım fakat hesabımın ilk Gmail'ini hatırlamadıgım için bayağı bir sorun oluyorlar daha fazla bilgi gelmiyor hakkıma hesapla ilgili ve zamanımda tükeniyor ne yapabilirim?

Selam. Benim bilgisayarıma yakın zamanda virüs bulastı ve bütün Gmail'lerimi çaldı bunun üstüne Riot hesabımda gitti. Ticket attım fakat hesabımın ilk Gmail'ini hatırlamadıgım için bayağı bir sorun oluyorlar daha fazla bilgi gelmiyor hakkıma hesapla ilgili ve zamanımda tükeniyor ne yapabilirim?

Rio'ta Oyuna girilen IP adresimi kontrol edebilirsiniz deyin. Her zaman bu IP'den giriş yaptım deyin. Ve hesapla alakalı olabildiğince bilgi hatırlamaya çalışın.

Hesaba ait bilgileri verirseniz veriyorlar hesabı hocam. Bende de virüs vakası olmuştu. SS'leri bırakayım.
Bu doğum tarihini değiştirmek içindi. Ekte gördüğün bilgileri istediler ve verdim.
1694513566820.png

Bu da virüs girdiğinde gönderdiğim bir bilet.
1694513591170.png

Kendi aldıgım RP kodlarımı göndersem yardım ederler mi?

Hesaba ait bilgileri verirseniz veriyorlar hesabı hocam. Bende de virüs vakası olmuştu. SS'leri bırakayım.
Bu doğum tarihini değiştirmek içindi. Ekte gördüğün bilgileri istediler ve verdim.

Bu da virüs girdiğinde gönderdiğim bir bilet.

Ne yapmam lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-12 185838.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-12 185838.png
    41,4 KB · Görüntüleme: 28

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı