Riot, Mobile Legends'a dava açtı

Yapmadılar, yapmadılar şimdi mi yaptılar. Bunu belki mobile legends ilk çıktığı zamanlar yapmaları lazımdı.
Yaptılar aslında bir çok kere. Örnek olarak bu davalar nedeniyle oyun kaldırılmıştı. Daha sonrasında oyunun ismini değiştirerek tekrar yayınladılar.
 
Arkadaşlar bazıları neden şimdi dava açmışlar önceden açsalardı o zaman demiş. Zamanında Riot zaten Mobile Legends'e dava açmıştı. Hatta o zamanlar oyunun adı Mobile Legends 5V5'ti.
Dava yiyip kaybettikleri için hem tazminat parası ödediler hem de oyunu kapattılar. Sonra tekrardan oyunu açtılar bu sefer adı Mobile Legends Bang Bang oldu. Yani adamlar halen daha Riot'tan içerik çalıyor, akıllanmadılar. Gayet haklı bir dava seviyorsunuz diye boş boş "hayır abi haksızlar" demenin lüzumu yok.
 
LoL içinde Warcraft'tan çalıntılar olan bir oyun zaten bunu sahiplenip dava açması ironik. Warcraft dava açmıştı. Riot da karakterlerin çizimini değiştirmişti.
Mesela yani.
EZNKTUrWoAEAqqD.png
 
Mobile Legend bence karşı dava açabilir çünkü çok oynamasamda yone vs birçok Hero'yu LoL oradan esinlendi önce Mobile Legend'e gördüm sonra LoL'e geldi eğer karakter şampiyon davası ise boşuna hepsi mitolojilerden esinlenip adlarını değiştiriyor smite'ın aksine.
 
Mobilde ki çakma MMO'lar çoğalmaya başladı. Riot şunların hepsini bir güzel dava etse güzel olur.
 
Bunlar karşılıklı fikir alışverişidir bence yanlış bir karar. Kendim zamanında Mobile Legends oynamış biri olarak söylüyorum. Evet bazı karakterler LoL'den esinlenmiş olabilir ama Warcraft adlı oyundan LoL az esinlenmedi.
 

Geri
Yukarı