Ritalin nasıl yazdırılır?

Doktora güvenmediyseniz dediğiniz gibi özele gidip başka bir doktora görünün. Ritalin yan etkileri çok olan bir ilaç, belki de doktorunuz ilk olarak ritalin vermek istememiş olabilir. Sizin durumunuzu da bu yan etkileri göze alıp ritalin kullanacak kadar ciddi görmemiş olabilir de. 2 doktora muayene olun ortak bir noktaya vararsınız sonuçta.

Arkadaşlar odaklanmada zorluk yaşıyorum. Dehb hastalık belirtilerinde dikkat eksikliği belirtileri kısmındaki bütün belirtiler var. Devlet hastanesine gittim adam 20 saniyede foksera diye bir ilaç yazdı. 18'den sonra dikkat eksikliği ortaya çıkmaz gibi bir şey söyledi ama bu uzun süredir var. Dinlemedi bile özel hastaneye gideceğim yarın. Sizce yazarlar mı? Yazdırmak için ne söylemem gerekiyor? Sınava hazırlanıyorum ve bu ilacı kullanmak istiyorum.
profil fotoğrafına bakıldığında bence sende ne için kullanıldığını biliyondur yasal k*kain farkı yok bir zamanlar burundan uyarıcı madde bağımlılığım vardı ve ilacıda kullandım aradaki tek fark biri oral biri burundan

Arkadaşlar odaklanmada zorluk yaşıyorum. DEHB hastalık belirtilerinde dikkat eksikliği belirtileri kısmındaki bütün belirtiler var. Devlet hastanesine gittim adam 20 saniyede foksera diye bir ilaç yazdı. 18'den sonra dikkat eksikliği ortaya çıkmaz gibi bir şey söyledi ama bu uzun süredir var. Dinlemedi bile özel hastaneye gideceğim yarın. Sizce yazarlar mı? Yazdırmak için ne söylemem gerekiyor? Sınava hazırlanıyorum ve bu ilacı kullanmak istiyorum.

Profil fotoğrafına bakıldığında kesinlikle scarface izlemişsindir ve ne için genellikle yazdırılmak istediğini de biliyorsundur ki sende bence onun için yazdırmak istiyorsun pek günahını almayayım k*kainden farksız bir ilaç bir zamanlar uyarıcı maddenin sokakdaki haline bağılıydım arasındaki tek fark biri burundan biride oral yol ile vücuda alınıyor asla önermem ama zengin bir iş adamıysanız kaçınılmaz bir yarardır bu da asla yalanlanamaz bağımlı olduğum dönem her gün 1gram burun yolundan alırdım ve lise zamanlarımdı dikkat eksikliğime mükemmel yararı oldu ve 50 ortalama ile zar zor yırtığım lisede yarışmalara bunun etkisiyle katılmaya başladım ve hep olumluydu kullandığım süre boyunca hem sayısal hem sözelim mükemmeldi takdir ile sınıf geçiyordum dikkat eksikliğim bıraktıkdan 1 yıl sonra falan kitap okuma ve odaklanma becerimi geliştirerek bitirdim bu işe girdiyseniz asla bırakamazsınız yıllarca ara verirsiniz ama yine de kendini size çeker.

Son düzenleme:
Profil fotoğrafına bakıldığında bence sende ne için kullanıldığını biliyorsundur yasal k*kain farkı yok bir zamanlar burundan uyarıcı madde bağımlılığım vardı ve ilacıda kullandım aradaki tek fark biri oral biri burundan.

Profil fotoğrafına bakıldığında kesinlikle scarface izlemişsindir ve ne için genellikle yazdırılmak istediğini de biliyorsundur ki sende bence onun için yazdırmak istiyorsun pek günahını almayayım k*kainden farksız bir ilaç bir zamanlar uyarıcı maddenin sokakdaki haline bağılıydım arasındaki tek fark biri burundan biride oral yol ile vücuda alınıyor asla önermem ama zengin bir iş adamıysanız kaçınılmaz bir yarardır bu da asla yalanlanamaz bağımlı olduğum dönem her gün 1gram burun yolundan alırdım ve lise zamanlarımdı dikkat eksikliğime mükemmel yararı oldu ve 50 ortalama ile zar zor yırtığım lisede yarışmalara bunun etkisiyle katılmaya başladım ve hep olumluydu kullandığım süre boyunca hem sayısal hem sözelim mükemmeldi takdir ile sınıf geçiyordum dikkat eksikliğim bıraktıkdan 1 yıl sonra falan kitap okuma ve odaklanma becerimi geliştirerek bitirdim bu işe girdiyseniz asla bırakamazsınız yıllarca ara verirsiniz ama yine de kendini size çeker.

Dostum profil fotoğrafından böyle bir çıkarım yapmak için kahin olman lazım :D. O zaman Breaking Bad izleyen her öğretmen öğrencisiyle met mi yapacak. Ritalini sınav dönemi kullandım ve bıraktım. Herhangi bir bağımlılık olmadı ama tavsiye etmem. İşe yarıyor fakat kondisyon olarak sizi etkiliyor bayağı.

Dostum profil fotoğrafından böyle bir çıkarım yapmak için kahin olman lazım :D. O zaman Breaking Bad izleyen her öğretmen öğrencisiyle met mi yapacak. Ritalini sınav dönemi kullandım ve bıraktım. Herhangi bir bağımlılık olmadı ama tavsiye etmem. İşe yarıyor fakat kondisyon olarak sizi etkiliyor bayağı.

Kardeşim sen biraz anlamak istediğini anlamaya çalışan birisi gibisin ben sadece büyük ihtimal bu ilacın ne olarak kullanılmak istediğini söyledim sen onun için yazmışsın demedim yani böyle bir şeyi biliyor olabildiğini sandım ama sen anlamakta zorluk çekiyor gibisin keşke bırakmasaydın belki anlayabilirdin.🙏

Kardeşim sen biraz anlamak istediğini anlamaya çalışan birisi gibisin ben sadece büyük ihtimal bu ilacın ne olarak kullanılmak istediğini söyledim sen onun için yazmışsın demedim yani böyle bir şeyi biliyor olabildiğini sandım ama sen anlamakta zorluk çekiyor gibisin keşke bırakmasaydın belki anlayabilirdin.🙏

Dostum bence yazdığını tekrar oku ve bence lise zamanında edindiğin alışkanlıklarından kurtul.🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı