Rival 110 vs G102 Prodigy(2)

Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar bu aralar mouse hakkında çok ama çok kararsız kaldım. Bana çıkıp bu iki mouse için sensörlerini ve hangisinin sensörünün daha iyi olduğunu açıklayabilecek birisi var mı acaba? Ve hangisi daha uzun süre gider, tıklama ömrünü falan anlatabilirseniz güzel olur. Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 110'u deneme fırsatını hiç bulamadım. Küçük veya orta sayılacak bir el büyüklüğüm var ve G102 bugüne kadar kullandığım en kibar ve en ergonomik mouse. KDV indirimi bekleyip Hepsiburada üzerinden satın alabilirsin. G102'ye kefilim :)

2 hafta önce SS Rival 110 aldım ve şu an bozuldu. Yarın garantiye göndericem bozulana kadar çok hoşuma gidiyordu hiçbir sıkıntım yoktu sanırım benim şansıma bu çıktı. G102 hakkında çok bir şey bilmiyorum ama bir mağazada denemiştim o da kaliteli ama Rival 110'a göre daha küçük.

Görünüşünde soyulma falan oldu mu? Veya tıklaması sorunsuz mu 1 yıl sonunda? Bugün MediaMarkt'a gidip ikisinide deneyeceğim, fakat uzun kullanım açısından bozulmasına korkuyorum. Hor kullanan birisi değilim.

Bozulma derken tam olarak neresi bozuldu?

Görünüşünde soyulma falan oldu mu? Bugün MediaMarkt'a gidip ikisini de deneyeceğim fakat uzun kullanım açısından bozulmasından korkuyorum. Hor kullanan birisi değilim.
G102'de soyulabilecek bir malzeme yok çünkü kasası sert plastikten imal edilmiş. Uzun kullanımda hangisi daha iyi olur bilemem ama Rival 110'un tıklama ömrü daha fazla.

Görünüşünde soyulma falan oldu mu? Veya tıklaması sorunsuz mu 1 yıl sonunda? Bugün MediaMarkt'a gidip ikisinide deneyeceğim, fakat uzun kullanım açısından bozulmasına korkuyorum. Hor kullanan birisi değilim.

Bozulma derken tam olarak neresi bozuldu?
Tıklamayı en hor kullanan insan olduğumu düşünüyorum Knight Online oynarken saniyede 10 defa basıyorum resmen tuşa sert sert hala daha bas lan diyor. Soyulacak malzemesi yok kasa metal gibi bir şey

Tıklamayı en hor kullanan insan olduğumu düşünüyorum Knight Online oynarken saniyede 10 defa basıyorum resmen tuşa sert sert hala daha bas lan diyor. Soyulacak malzemesi yok kasa metal gibi bir şey
Rival 110 almayı düşünüyorum, fakat onda böyle bi sorun çıkar mı onda kararsızım.

Size bir-iki sorum daha olacak. Sensör olarak hangisi daha iyi ve Rival 110'da G102 gibi sıkıntısız mı kaplama açısından?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı