Rival 3 incelemesi

Bugün BİM savaşından galip çıkıp Rival 3 aldım. Şimdi size 2 saatlik kullanımım sonucu fikirlerim.

Öncelikle mouse internette 350 TL BİM'de ise 220 TL şunu belirteyim ki ortada 350 TL'lik bir kalite yok ama 220 TL'ye değer.

+
Mouse hafif çok hafif bu bazı oyunlar için iyi olabilir ve elinizi eminim ki yormaz.

Mouse claw ve fingertip tutuş tipleri için daha uygun.

Yazılımı var zaten mouse RGB makro falanda atabiliyorsunuz.

Mekanik bir tasarımı var bu da mouse + özelliklerinden biri.

Mouse scroll tuşu çok güzel asla soyulmaz benim fikrimce çok iyi.

Işıklandırma koyduğun yeri de aydınlatan çok güzel ayarlanabilir bir ışıklandırma.

Mouse en ufak hareketi bile algılıyor sensörü çok iyi.

Detaylı bilgi için: Rıval 3

-
Öncelikle şunu belirteyim ki bu mouse kesinlikle büyük ele sahip insanlar için uygun değil çünkü mouse küçük elim büyük burdan biliyorum

Mouse hafif bu aslında hem artı hem eksi çünkü mesela ben Minecraft pvp oynuyorum çok tıklamam gerekiyor farede hafifliğinden dolayı bunu iyi yapamıyorsunuz eğer Minecraft gibi çok tıklama oyunlar oynayacaksınız daha ağır mouse seçmeniz sizin yararınıza.

Yazılımı Türkçe değil bu bence - sayılmamalı ama ilgilenenler için ekleyeyim dedim.

Mouse de serçe parmak gerçekten pek rahat edemiyor bu benim elimin büyük olmasından ya da oynadığım oyundan dolayı olabilir.

Palm tutuş şekli için kesinlikle uygun değildir.

Detaylı bilgi için: Rıval 3

Son olarak bir özet geçeyim eğer mouse BİM'de biterse 350 TL bu mouse fazla eliniz küçük olsa da büyük olsa da bu fiyata iyi değil bence ama 220 TL'ye eğer eliniz küçükse hafif olması da sizin için problem değilse 220 TL'ye değer. Bu arada BİM savaşından galip gelsemde elim büyük olduğu için ve belirttiğim -ler sebebiyle yarın iade edeceğim.

Eline sağlık.
Bende aldım ama G203 modeli ile pek fark yok CPi avantajı var biraz markaya para vermeye giriyor gibi geldi.
Keşke görsel kullansaydınız.

Eline sağlık.

Birkaç ay önce mouse alacaktım. Rival 3 çok istiyordum, fakat elimin büyüklüğü sıkıntı çıkaracağından dolayı almadım. DeathAdder essential aldım, memnunum.

Öncelikle teşekkürler bende elimin büyüklüğünden pişman oldum yarın iade edip aynı senin gibi DeathAdder essential alacağım teşekkürler.

Bilmediğimden soruyorumda CPİ ne demek?
Basitçe, CPI'ın açılımı İnç Başına Sayım'dır ve genellikle DPI ya da İnçBaşına Nokta ile karıştırılır. Başka bir deyişle, 800 CPI ayarında farenizin bir inç ilerlemesi imleci 800 piksel ilerletir.

Profesyonel oyuncuların büyük bir çoğunluğu 3000 CPI altında oynamaktadır. Peki neden fare yapımcıları 16.000 CPI kapasiteyi mükemmelliğin bir ölçütü olarak gösteriyor? Göz boyamak için.
SteelSeries sitesinde böyle yazmış.

Karıştırmışım. Ben aynı şey zannediyordum. Teşekkürler.

Öncelikle mouse internette 350 TL BİM'de ise 220 TL şunu belirteyim ki ortada 350 TL'lik bir kalite yok ama 220 TL'ye değer.

Tamda sözün bittiği yer.

Aynı mouse bende aldım ancak logitech 102 kullanan birisi olarak aralarında şuan için logitech daha önde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Rival 220 TL üzer mi? Asla üzmez.
Ancak söz konusu 300 TL üstünde ise ve Logitech 102 200 TL altında ise sizi temin ederim ki g102 her türlü rival 3'cü tokatlayacaktır.
Öncelikle teşekkürler bende elimin büyüklüğünden pişman oldum yarın iade edip aynı senin gibi DeathAdder essential alacağım teşekkürler.
Bende iade etmeyi düşünüyorum.
Kutusu açılmış ürünü bim iade alıyor mu?

İnşallah, ben deneyeceğim öğlen iade için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…