Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Temmuz 2021 #1 SteelSeries Rival 3 ve Viper Mini'de makro atanabiliyor mu? Atanabiliyorsa nasıl işliyor? Yani tek tek basarken sol veya sağ tuşu basılı tutarak mı oluyor, yoksa farklı şekilde mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
SteelSeries Rival 3 ve Viper Mini'de makro atanabiliyor mu? Atanabiliyorsa nasıl işliyor? Yani tek tek basarken sol veya sağ tuşu basılı tutarak mı oluyor, yoksa farklı şekilde mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm polat.cbk 7 Temmuz 2021 Özelleştirme şekilleri bu şekilde, mesela click makrosu yapıyorsanız basılı tutmanız yetiyor.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.292 Çözümler 8 Yer Bodrum 7 Temmuz 2021 #2 Özelleştirme şekilleri bu şekilde, mesela click makrosu yapıyorsanız basılı tutmanız yetiyor. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Temmuz 2021 #3 polat.cbk dedi: Özelleştirme şekilleri bu şekilde, mesela Click makrosu yapıyorsanız basılı tutmanız yetiyor. Eki Görüntüle 1099844 Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü ile atmanız çok iyi oldu teşekkürler konuyu soru açmayı unuttum açsaydım çözüm işaretlerdim Moderatör mü yaptı anlamadım da? Artı 0 Eksi
polat.cbk dedi: Özelleştirme şekilleri bu şekilde, mesela Click makrosu yapıyorsanız basılı tutmanız yetiyor. Eki Görüntüle 1099844 Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü ile atmanız çok iyi oldu teşekkürler konuyu soru açmayı unuttum açsaydım çözüm işaretlerdim Moderatör mü yaptı anlamadım da?