Rival 3 Wireless fiyatına değer mi?

  • Konuyu başlatan MTN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 403

MTN

Kilopat
Katılım
12 Kasım 2015
Mesajlar
1.326
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an Logitech G410 Atlas Spectrum (basmama ve çift basma sorunlu) klavye ve Motospeed V30 (soyuluyor, çok ayar seçeneği yok) fare kullanıyorum. İkisini de değiştireceğim fakat şimdilik 500-600 lira bütçem olduğundan fare ile başlayacağım. Arctis 5 ve Arctis 7 kullandığım ve Steelseries'in kalitesinden memnun kaldığım için fare olarak Rival 3 Wireless düşünüyorum. Gecikmesiz, kayıpsız başka bir kablosuz fare öneriniz varsa ona da tabii ki açığım.
 
Şu an Logitech G410 atlas Spectrum (basmama ve çift basma sorunlu) klavye ve Motospeed V30 (soyuluyor, çok ayar seçeneği yok) fare kullanıyorum. İkisini de değiştireceğim fakat şimdilik 500-600 lira bütçem olduğundan fare ile başlayacağım. Arctis 5 ve Arctis 7 kullandığım ve SteelSeries'in kalitesinden memnun kaldığım için fare olarak Rival 3 Wireless düşünüyorum. Gecikmesiz, kayıpsız başka bir kablosuz fare öneriniz varsa ona da tabii ki açığım.

Kablosuz fare daha ileri teknolojidir fakat tepki süreleri kablolu kadar iyi değildir.
 
Kablosuz fare daha ileri teknolojidir fakat tepki süreleri kablolu kadar iyi değildir.
Kulaklığı alırken de aynı cevapla karşılaşmıştım fakat hiçbir fark hissedilmiyor gecikme açısından.(Arctis 7) Arada çok çok küçük fark olabilir tabii ama onu da hissetmeyiz herhalde.
 
Arkadaşlar aldım, gecikme hissiyatı yok, malzeme kalitesi iyi, engine 3 üzerinde de bir sürü ayar vs. var. Scroll kısmında bir sıkıntı var ama anlamadım. Oyunlarda envanterde teker ile kaydırırken bir slot falan atlıyor orasını anlamadım devam ederse destek isteyeceğim.
 

Geri
Yukarı