Rival 300S nasıldır?

YunusLatifTuna

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060Ti 16 GB / Ryzen 7 5700x / 16 GB 3000 MHz DDR4 / MSİ MAG B550 Tomahawk / Aorus Waterforce 240mm / 550w 80+ Bronze Corsair / Corsair Carbide Spec-05
Merhaba arkadaşlar, CS:GO oyuncusuyum ancak sadece onu oynamıyorum. Ağırlıklı olarak CS:GO diyebiliriz. Rival 300S'in CS için en uygun mouse olduğunu söyleyenler ve övenler oldu, ben de bir size danışmak istedim. Gerçekten CS için en iyi mouse diyebilir miyiz? Ve sağlam bir mouse mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Ay önce aldım, genel olarak güzel bir mouse, CS:GO için en iyi mouse diyebilir miyim bilmiyorum ancak en ufak hareketimi bile algılıyor ve yaptığın hareketleri ne az ne de fazla iletiyor. Mouse'un sağ ve sol tıkı aşırı büyük yani çoğu tutuş şekline uyum gösterir ve tıklama hissiyatı olarak ilk kullanışıma göre neredeyse hiç değişmedi diyebilirim. Eline alınca boyutuna göre bayağı hafif hissettiriyor. Daha 1 ay geçtiği için sağlamlık açısından bir şey söyleyemiyorum ama bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Almanı öneriyorum.

1 Ay önce aldım, genel olarak güzel bir mouse, CS:GO için en iyi mouse diyebilir miyim bilmiyorum ancak en ufak hareketimi bile algılıyor ve yaptığın hareketleri ne az ne de fazla iletiyor. Mouse'un sağ ve sol tıkı aşırı büyük yani çoğu tutuş şekline uyum gösterir ve tıklama hissiyatı olarak ilk kullanışıma göre neredeyse hiç değişmedi diyebilirim. Eline alınca boyutuna göre bayağı hafif hissettiriyor. Daha 1 ay geçtiği için sağlamlık açısından bir şey söyleyemiyorum ama bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Almanı öneriyorum.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı