Rival 310 vs Rival 600

bloudosia

Kilopat
Merhaba, 260 TL'ye Rival 310 + Mousepad bundleını almak mı yoksa 360 TL'ye Rival 600 almak mı? Arada ki 100 TL farka değer mi? Ve ayrıca, G300S'ten Rival 310'a geçmek değer mi?

İncelemelere göz atın. Tüm detaylı bilgiler var. Karar tamamen size kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İncelemelere göz atın. Tüm detaylı bilgiler var. Karar tamamen size kalmış.

Bakındım aslında ama tam olarak fikir oluşmadı nedense. :( Bu arada üste de geçiyorum şimdi, G300S'ten Rival 310'a geçmek değer mi?

Rival 600 ışıklı mışıklı tabiriyle kandırıyor. Eğer FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız ağırlıklı, gereksiz bir mause olacaktır pişman olma ihtimaliniz yüksek. 310'nun G300s'le arasında çok bir fark yok sadece biraz daha büyük ve konforlu fare, eğer gerçekten değiştirme zorunluluğu hissediyorsanız 310 alabilirsiniz.

Bende de g300s var bende rival 600 alcam bu hafta çok iyi çift optik sensörlü adeks store da 349 tl alınmalı bence bu arada bende rival serisi bir mouse daha vardı ama kaybettim o yüzden g300s kullanıyordum ama hiçbiri steelseries kalitesinde değil

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı