Rival 700 vs Rival 600 vs Sensei 310

~Vengeance~

Hectopat
Arkadaşlar bu üç mouse neredeyse aynı fiyat. Ben de bunlar arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ve alınabilir? Genellikle FPS oyuncusuyum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 700 ekranı ve duruşu güzel ancak ağır bir fare tavsiye etmem, kafadan eleyebilirsin.

Rival 600 ayarlanabilir ağırlıkları, modüler yapısı, çift sensörü ve görünüşü ile hepsinden bir adım öne çıkıyor. Tavsiye üzerine Rival 600 alanların hepsi memnun kalıyor. Ben de üçü arasından Rival 600 derim.

Sensei 310 ise sağ el faresi olan Rival 310'un çift el versiyonu diyebilirim. Eğer Rival 600'den daha hesaplı olsun diye 310 düşünüyorsan Sensei 310 değil Rival 310 tavsiye ederim. Rival 600 ile aynı sensörü kullanıyor.

Öncelikle teşekkür ederim @Onur Altuğ Sever ama Rival 600 çift sensörlü yani Sensei 310'a göre daha mantıklı değilmi.
Fiyatı dikkate alınırsa mantıklı sayılmaz ama Rival 600'a kadar bütçe çıkabilirsen ki çıkabiliyorsun anladığım kadarıyla çok daha güzel bir ürün. Daha 1 gündür kullanıyorum Rival 600'u gerçekten güzel iş çıkartmışlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı