Rival 5 vs. DeathAdder V2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@hadwiger @CBum @Görkem Say @Galaxes @Xeonayp yeter be, yok o vardır yok bu vardır. Alacağım 600TLl,k fare elimde kalırsa kötü olur.

Rival 3 de elime tam oturmuştu bıktım Rival 3 + QcK Edge alacağım.
Kesin ve net değişmez karardır.
Ailem zaten sıcak bakmıyordu 600TL fareye, iş faresi yerine bunu tercih ettim.

Son düzenleme:
Off be...
Galiba bayrama dogru 800TL fare önerisi acacagim.
Hatta yarin acarim.
Hocam, karar vermiştiniz bir daha vazgeçtiniz. Altı üstü fare alacaksınız. Ömürlük kararlarla uğraşmayın. Bu seviyedeki ürünlerin teknik farklarını ayırt edemezsiniz zaten. Tasarımını beğendiniz, ağırlığını beğendiniz, fiyatı size uygun, elinize ve tutuş biçiminize uygun, alın. Bu kadar kendinizi yormayın.

Haklısınız, elime de uygun. (DA alıp elime uymasa...)
@TheAny hocam merhaba, ailem ile konuştum ancak Rival 3'e ikna ettim.
Zaten ilk alacağımdı...
Ailem bir fareye 600TL verilmez dedi. Haklılar.

Zaten eriyecek bir kauçuk yok ama onca yorumdan 2-3 kisi kaplamanın soyulduğunu söylemis.

Kimisi de DAv2 ve Viper'e kötü demekte.

Yani ne seçersem seciyim memnun olmayanlar var onu kullanip.
Teknoloji şans isi deyip Rival 3'ü oldukça yakın zamanda alacağım.

Son düzenleme:
Rival 3 LOD sorunlu ama sen bilirsin.

Hocam sen al senın aldığını alırım büyük ihtimal çok araştırıdın sen

Kimisi de DAv2 ve Viper'e kötü demekte.
DAv2'yi tasarım haricinde beğenmeyen varsa boş yapıyor. Viper içinde aynısı geçerli.
Ailem bir fareye 600TL verilmez dedi. Haklılar.
Şahsi düşüncem ailenin haklı olmadığı yönünde. Paran varsa, alabiliyorsan, bir ürüne ne kadar verildiği anlamsız. Alternatiflerinden daha pahalıya alınmaz. Alternatifi bir ürün daha ucuzsa veya daha ucuza daha iyisi varsa illa gidip o ürün alınmaz. Ama bir ürün 500 lira, 600 lira diye alınmaz cümlesi eski Türkiye'ye ait. Dolar kurundan sonraki Türkiye için geçerli değil bu. Paran neye yetiyorsa onu alacaksın. Uzun ömürlü bir şeye çok para verip, memnun olduktan sonra sen, kimsenin bir şey demeye de hakkı yok.

Teknolojiyle alakası olmayan insana 6900 XT aldım 18.000 TL'ye desen sana aptal gözüyle bakar O yüzden teknolojiyle alakası olmayan insanlara teknolojiye yapılan yatırımı anlatmak imkansız gibi bir şey. Açıklamasını yapsan da aptalsın, yapmasan da aptalsın. Bu işin içinde olanlar ise "Vay be, ne kadar ucuza almışsın." falan derler. Bu da aynı şekil. 500 TL'ye üst düzey bir fare alıyorsun ve hem ülkemiz standartlarında fiyatı uygun hem de bulunduğu fiyatta ondan daha alınabilir bir ürün yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…