Rival 5 vs. DeathAdder V2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bence paranız varken Rival 5 alın. Baktınız 2 hafta icinde sorun mu oluyor? İade edersiniz. Dün kuzenim G300s da v2'den daha iyi dedi hala gülüyorum :D. Akakçe'den 188TL fiyatı dedi ki Vatan'da olmayanlar çakma diye. Tamam dedim Vatan'da da V2 800TL sonra benimkine çakma dedi o fareyi 250TL'ye alamazsın dedi. He bu arada G300s Vatan'da 464 TL. Sonra benim kulaklığım seninkinden daha iyi dedi. Kulaklığı da bilgisayar kafelerdeki Gamepower kulaklık. Ben zaten kulaklık kullanmıyorum. Ekipmanları da Rampage zaten. Neyse kuzenim de bu kadar cahilmiş :D

@TheAny haklısınız.
Ama zaten 15,6" laptopta 18k DPI kullanamayacagima veya saniyede 300" tarama yapamayacagim icin bu tekniklere fazladan boş para vermek olurdu.

Şuan bana tek gerekli şey kalitesi ve uzun götürmesi.

@TheAny haklısınız.
Ama zaten 15,6" laptopta 18k DPI kullanamayacagima veya saniyede 300" tarama yapamayacagim icin bu tekniklere fazladan boş para vermek olurdu.

Şuan bana tek gerekli şey kalitesi ve uzun götürmesi.
Kimse bu söylediğin kriterlere göre mouse seçimi yapmıyor ki. İsterse max 3000 DPI olsun. Neredeyse bütün dünya üzerinde yer alan oyuncular 400-2000 DPI aralığını kullanıyor çünkü.

Hocam bence paranız varken Rival 5 alın.
Ben de öyle düşündüm ama ailem ciddi anlamda karşı neredeyse 100 TLlik BIM faresi aldırttıracaklardı son anda 350TLyr anca ikna ettim. (Zaten bir fareye 700 TL vermek biraz dardayken pek içime sinmemişti.)
Kimse bu söylediğin kriterlere göre mouse seçimi yapmıyor ki. İsterse max 3000 DPI olsun. Neredeyse bütün dünya üzerinde yer alan oyuncular 400-2000 DPI aralığını kullanıyor çünkü.
Evet biliyorum ama sensoru nedeniyle bosuna pahali urunler var.

Ben de öyle düşündüm ama ailem ciddi anlamda karşı neredeyse 100 TL'lik BİM faresi aldırttıracaklardı son anda 350tlyr anca ikna ettim. (zaten bir fareye 700 TL vermek biraz dardayken pek içime sinmemişti.)

Klasik Türk ailesi. Eğer veremiyorsanız 650 TL Rival 3'te bakabilirsiniz.

Evet biliyorum ama sensoru nedeniyle bosuna pahali urunler var.
Sensör önemli bir şey ve adamlar en iyi sensörü 500-550 TL'lik farelere koyuyorlar. Neden fiyat biçmesin? Hakkını veriyor DAV2 sonuna kadar.

Azıcık daha zorlayıp bunu al. 60 TL için Rival 3 gibi bir hata yapma.

(Zaten bir fareye 700 TL vermek biraz dardayken pek içime sinmemişti.)
Hocam dardaysanız baştan bütçeyi yüksek tutmamanız lazımdı. Bir fareye 600 lira verilmez denmesi için 600 liranın sizi dara sokuyor olması lazım. Paran varsa, alabiliyorsan dediğim kısım buydu.

Ek olarak Rival 3 yerine Basilisk V2 daha iyi olabilir.

Bu arada Basilisk V2 ile DeathAdder V2 tamamen aynı fareler. Sadece tasarım farkı ve Basilisk V2'nin sökülebilir bir tane tuşu var. Bir de Basilisk V2'de paracord kablo var, daha kaliteli bir kablo yani. Basilisk V2'nin DeathAdder V2'ye göre tek eksisi 13 gram daha ağır olması.

Peki son bir sorum var?=

Bana 350TL civarı güzel bir fare önerir misiniz?
Hocam dardaysanız baştan bütçeyi yüksek tutmamanız lazımdı. Bir fareye 600 lira verilmez denmesi için 600 liranın sizi dara sokuyor olması lazım. Paran varsa, alabiliyorsan dediğim kısım buydu.
Hocam o durum çok karmaşık, Bv2'yi de gordum ama pek almam.
Aklım çok DAv2'ye kayıyor elime uyup uymadiğini bilsem çok iyi urun cunku DAv2...
Bu arada Basilisk V2 ile DeathAdder V2 tamamen aynı fareler. Sadece tasarım farkı ve Basilisk V2'nin sökülebilir bir tane tuşu var. Bir de Basilisk V2'de paracord kablo var, daha kaliteli bir kablo yani. Basilisk V2'nin DeathAdder V2'ye göre tek eksisi 13 gram daha ağır olması.
Bilemiyorum Bv2 en son dusundugum fare.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı