- Makaleler
- 51
Bunu kimse diyemez maalesef.Delikli bakmıyorum.
Biri bana Rival 5'de dökülme, soyulma, erime sorunlari yok. Seni en az 3 yıl idare eder dese alirım dusunmeden.
Bunu kimse diyemez maalesef.Delikli bakmıyorum.
Biri bana Rival 5'de dökülme, soyulma, erime sorunlari yok. Seni en az 3 yıl idare eder dese alirım dusunmeden.
Hocam, karar vermiştiniz bir daha vazgeçtiniz. Altı üstü fare alacaksınız. Ömürlük kararlarla uğraşmayın. Bu seviyedeki ürünlerin teknik farklarını ayırt edemezsiniz zaten. Tasarımını beğendiniz, ağırlığını beğendiniz, fiyatı size uygun, elinize ve tutuş biçiminize uygun, alın. Bu kadar kendinizi yormayın.Off be...
Galiba bayrama dogru 800TL fare önerisi acacagim.
Hatta yarin acarim.
Haklısınız, elime de uygun. (DA alıp elime uymasa...)Hocam, karar vermiştiniz bir daha vazgeçtiniz. Altı üstü fare alacaksınız. Ömürlük kararlarla uğraşmayın. Bu seviyedeki ürünlerin teknik farklarını ayırt edemezsiniz zaten. Tasarımını beğendiniz, ağırlığını beğendiniz, fiyatı size uygun, elinize ve tutuş biçiminize uygun, alın. Bu kadar kendinizi yormayın.
Rival 3 LOD sorunlu ama sen bilirsin.Haklısınız, elime de uygun. (DA alıp elime uymasa...)
@TheAny hocam merhaba, ailem ile konuştum ancak Rival 3'e ikna ettim.
Zaten ilk alacağımdı...
Ailem bir fareye 600TL verilmez dedi. Haklılar.
Zaten eriyecek bir kauçuk yok ama onca yorumdan 2-3 kisi kaplamanın soyulduğunu söylemis.
Kimisi de DAv2 ve Viper'e kötü demekte.
Yani ne seçersem seciyim memnun olmayanlar var onu kullanip.
Teknoloji şans isi deyip Rival 3'ü oldukça yakın zamanda alacağım.
Merhabalar, sonunda ön yargımı kırdım ve Razer DeathAdder V2 de alabilirim diye düşündum.
Hem de Rival 5'ten daha ucuz.
teknik kısım umurumda değil.
Sorum şu: kalite, sağlamlık, ergonomi, kullanım ömrü olarak hangisi daha iyi?
Sizden isteğim şu sorulara cevap vermeniz:
Beni daha uzun süre götürmek üzere hangisi kalite, sağlamlık, malzeme kalitesi, ergonomi olarak daha iyi?
- DeathAdder v2'de almaya engel sorun, kronik sorun var mı?
- Rival 5'te almaya engel sorun, kronik sorun var mı?
- Kauçuk ve kaplama sorunu Rival 5'te var mı?
- Malzeme kalitesi, ergonomi, kalite, sağlamlık olarak hangisi daha iyi?
- Hangisi beni daha uzun süre götürür? En az 4 sene götürmesi gerekli.
- Teknik olarak hangisi daha iyi?
Hangisini almalıyım?
@hadwiger
@CBum
@Emre3322
@Galaxes
@Görkem Say
O kişiden kişiye degisken durum, 2,5mm gunluk+zevk oyuncusuna zarar vermez.Rival 3 LOD sorunlu ama sen bilirsin.
O kişiden kişiye degisken durum, 2, 5mm gunluk+zevk oyuncusuna zarar vermez.
Tek sorum kronik sorun var mıydı Rival 3'te ki yokmuş.
DAv2'yi tasarım haricinde beğenmeyen varsa boş yapıyor. Viper içinde aynısı geçerli.Kimisi de DAv2 ve Viper'e kötü demekte.
Şahsi düşüncem ailenin haklı olmadığı yönünde. Paran varsa, alabiliyorsan, bir ürüne ne kadar verildiği anlamsız. Alternatiflerinden daha pahalıya alınmaz. Alternatifi bir ürün daha ucuzsa veya daha ucuza daha iyisi varsa illa gidip o ürün alınmaz. Ama bir ürün 500 lira, 600 lira diye alınmaz cümlesi eski Türkiye'ye ait. Dolar kurundan sonraki Türkiye için geçerli değil bu. Paran neye yetiyorsa onu alacaksın. Uzun ömürlü bir şeye çok para verip, memnun olduktan sonra sen, kimsenin bir şey demeye de hakkı yok.Ailem bir fareye 600TL verilmez dedi. Haklılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.