Rival 5 vs. DeathAdder V2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fingertip için Deathadder tavsiye etmem ama Media Mark'ta bir deneyin belki uyar. Haste, Viper, Orochi V2, Asus Tuf M4 ve Model O/O- fingertip için daha uygun.

Son düzenleme:
Peki bu genel soru Viper 8Khz alınır mi?

@499337 eliniz 13 cm ve fingertrip iseniz bu fare en iyisidir:

Wireless isterseniz Orochi V2 önerirdim en iyisi oydu fakat stoklarda kalmamış:

@499337 eliniz 13 cm ve fingertrip iseniz bu fare en iyisidir:

Wireless isterseniz Orochi V2 önerirdim en iyisi oydu fakat stoklarda kalmamış:

Delikli bakmıyorum.

Biri bana Rival 5'de dökülme, soyulma, erime sorunlari yok. Seni en az 3 yıl idare eder dese alirım dusunmeden.
Veya DAv2'nin elime uyacağini bilsem dusunmeden onu alirim.

rival serisi artık devrin gerisinde kaldı. cazip özellikler vaat etmiyor kullanıcıya. rgb olsun, harici ağırlık ekleme yöntemi olsun bunlar geçmişte iş yaptı pazarlama stratejisi anlamında. steelseries almayı kafaya koyduysan prime ailesi şu an en mantıklısı ama onlarında ilk üretim bandı olduğu için serinin tam oturması 1-2 yılı bulacaktır.

bu kadar çok teknolojik detaya kafa yorman mantıksız. en donanımlı fareye sahip olsan bile eline uygun değilse randıman alamazsın. deneyip hoşuna gideni al çok kasmana değmez. araştırdıkça daha çok kafan karışıyor belli ki

@Commanjettere elime Prime serisi uymadı.
En iyi uyan Rival 5 oldu. Ozellikler de hos.
Kaplama ve kaucuk sorunu yoksa ve beni en az 3 sene idare ederse onu alacağım.

@Commanjettere elime Prime serisi uymadı.
En iyi uyan Rival 5 oldu. Ozellikler de hos.
Kaplama ve kaucuk sorunu yoksa ve beni en az 3 sene idare ederse onu alacağım.
rival 600 ve 650 kullanıcıları kauçuk sorunu yaşadılar ama rival5 i bilmiyorum. youtube da inceleme videolarının altındaki yorumlara göz gezdirebilirsin genelde kullanıcılar orada izlenimlerini dile getiriyor.

elime en iyi uyan rival5 diyorsan o senin için en uygun cihazdır. deathadder en ideal tutuş uyumunu palm grip için öneriyor zaten. sana tam uymayacaktır o cihaz muhtemelen.

rival 600 ve 650 kullanıcıları kauçuk sorunu yaşadılar ama rival5 i bilmiyorum. youtube da inceleme videolarının altındaki yorumlara göz gezdirebilirsin genelde kullanıcılar orada izlenimlerini dile getiriyor.

elime en iyi uyan rival5 diyorsan o senin için en uygun cihazdır. deathadder en ideal tutuş uyumunu palm grip için öneriyor zaten. sana tam uymayacaktır o cihaz muhtemelen.
Technopat incelemesine göre bu sürümde kauçuk kullanılmamış.
Galiba Rival 5 alacağım memnun kalmazsam iade ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı