Alınır hocam.Peki bu genel soru Viper 8Khz alınır mi?
Işlemci 11800H zaten.Alınır hocam.
Delikli bakmıyorum.@499337 eliniz 13 cm ve fingertrip iseniz bu fare en iyisidir:
![]()
Xtrfy MZ1 ZY'S Rail Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xtrfy MZ1 ZY'S Rail Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Wireless isterseniz Orochi V2 önerirdim en iyisi oydu fakat stoklarda kalmamış:
RAZER OROCHI V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER OROCHI V2 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
rival 600 ve 650 kullanıcıları kauçuk sorunu yaşadılar ama rival5 i bilmiyorum. youtube da inceleme videolarının altındaki yorumlara göz gezdirebilirsin genelde kullanıcılar orada izlenimlerini dile getiriyor.@Commanjettere elime Prime serisi uymadı.
En iyi uyan Rival 5 oldu. Ozellikler de hos.
Kaplama ve kaucuk sorunu yoksa ve beni en az 3 sene idare ederse onu alacağım.
Technopat incelemesine göre bu sürümde kauçuk kullanılmamış.rival 600 ve 650 kullanıcıları kauçuk sorunu yaşadılar ama rival5 i bilmiyorum. youtube da inceleme videolarının altındaki yorumlara göz gezdirebilirsin genelde kullanıcılar orada izlenimlerini dile getiriyor.
elime en iyi uyan rival5 diyorsan o senin için en uygun cihazdır. deathadder en ideal tutuş uyumunu palm grip için öneriyor zaten. sana tam uymayacaktır o cihaz muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.